Διαφήμιση

Μαθήματα

Μαθήματα αστρολογίας μέσω αλληλογραφίας

Πρόγραμμα μαθημάτων με αλληλογραφίαΣτα μαθήματα με αλληλογραφία: οι εκδόσεις Ηλίανθος και Διμελή, διοργανώνουν και στηρίζουν μέσω των βιβλίων τους, ενώ δίδονται από τους υπεύθυνους διδάσκοντες της ύλης σημειώσεις επιπρόσθετες, ασκήσεις και συμβουλές.

Τα μαθήματα ξεκινούν από τα πρώτα στάδια και ολοκληρώνονται σε πολύ προχωρημένους κλάδους. Αν κάποιος επιθυμεί να προχωρήσει από ένα επίπεδο και πάνω, θα συζητηθεί και θα συμμετέχει σε ένα τεστ γνώσεων για να κριθεί η κατάρτισή του.

 

Προφορικά μαθήματα αστρολογίας 2009-10

Προφορικά μαθήματα 2009-10


 

Μαθήματα αστρολογίας 2009-10

Μαθήματα αστρολογίας για την περίοδο 2009-10


Μην ξεχνάμε: "ο σοφός κυβερνά τα άστρα, ενώ ο ανόητος υποκύπτει σ’ αυτά".

Οι συνεργάτες του www.astrolife.gr Μαίρη Τετζαλόγλου, Άννα Σχοινοπλοκάκη, Λία Βουζιούρη και Λίλιαν Σίμου, συνεχίζουν μία σειρά προφορικών μαθημάτων διαφόρων επιπέδων σε γκρουπ ή ατομικά ανάλογα με την περίπτωση και το ενδιαφέρον. Επίσης, σας ενημερώνουμε πως υπάρχει σειρά μαθημάτων με αλληλογραφία που καλύπτει το εύρος της αστρολογίας.

Η μακρόχρονη εμπειρία, μελέτη, έρευνα όλων των συνεργατών διασφαλίζει μία σωστή ποιότητα στην γνώση και την αναμετάδοσή της.

Για διαλέξεις ανοιχτές στο κοινό, θα σας ενημερώνουμε στην πορεία της χρονιάς. Και μην ξεχνάτε όσα προσφέρονται μέσα από το σάιτ...

Πιο αναλυτικά…

Προφορικά μαθήματα

Μαθήματα μέσω αλληλογραφίας

ΔΩΡΕΑΝ χάρτης γενέθλιος και συναστρίας

Νέο: Δωρεάν υπολογισμός γενέθλιου χάρτη στο astrolife.gr και χάρτη συναστρίας


Ξεκινάμε μία σειρά από υπολογιστικά προγράμματα για όλα τα μέλη, με πρώτο τον γενέθλιο χάρτη. (συνοδεύεται από ανάλυση στα αγγλικά, αλλά  θα μεταγλωτιστεί).  Θα βρείτε λινκ στην Αρχική σελίδα  στις Ανακοινώσεις ή υποενότητα στην κατηγορία "ο χάρτης σας", στην κατηγορία "Υπολογιστικά προγράμματα".

Ως τώρα, έχουμε τον γενέθλιο με την αγγλική προς το παρόν ανάλυση, την ανάλυση των μοιρών σας με ταλέντα και ιδιότητες και όχι ασαφείς -για τους περισσότερους- εικόνες, τον διπλό χάρτη της συναστρίας και το σύνθετο ωροσκόπιο συναστρίας.

Μπορείτε να μελετήσετε τους χάρτες που σας ενδιαφέρουν και να τους εκτυπώσετε. 

Και έπεται συνέχεια...

Απάντηση στο 3ο κουίζ γνώσεων

Απάντηση στο 3ο Κουίζ γνώσεων

από την Λίλιαν Σίμου

Το τρίτο κουίζ έφερε δισταγμό, γιατί φάνηκε δύσκολο. Σημασία έχει να προσπαθούμε. Τα ενδεχόμενα λάθη, θα μας δώσουν γνώση ή θα διορθώσουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις μας.