Διαφήμιση

Ζώδια

Σκορπιός, το ζώδιό σας

Σκορπιός, το ζώδιό σας

Από την Λίλιαν Σίμου

 

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που μας δημιουργεί συχνά επιφύλαξη και εγκράτεια. Είναι λάθος. Τα άτομα με τον Ήλιο στον Σκορπιό, είναι άτομα που ξέρουν να βιώνουν με πάθος τις καταστάσεις της ζωής και μπορούν να φθάνουν στα άκρα.

 

Ζουν έντονα και απόλυτα κάθε στιγμή και θέλουν να ελέγχουν μέσω της γνώσης και της δύναμης τον χώρο, τον χρόνο, την ύπαρξή τους. Είναι σταθεροί, πιστοί, αλλά και άκαμπτοι. Αυτό δυσκολεύει τις σχέσεις με τους άλλους. Η φύση τους, τους ωθεί να γίνουν διαφορετικοί, καθώς αναζητούν την αλήθεια στην πρώτη αρχή της. Ερευνητές με οξύ πνεύμα και διαρκή επίμονη προσπάθεια, μπορούν να φθάσουν στην ρίζα των καταστάσεων που τους ενδιαφέρουν.

Μαγνητικοί, ασκούν μία περίεργη έλξη στο περιβάλλον τους. Με πλούσια συναισθήματα, μπορούν να γίνουν εκδικητικοί όταν προδίδονται, καθώς δεν ξεχνούν. Αλλά μπορεί να κρατήσουν ένα μυστικό, με σεβασμό και πίστη. Αινιγματικοί και καχύποπτοι, μπορεί να γίνουν δυναστευτικοί και ζηλιάρηδες, κτητικοί και μνησίκακοι, στην κατώτερη μορφή τους.

Ζυγός, το ζώδιό σας

Ζυγός, το ζώδιό σας

Από την Λίλιαν Σίμου

 

Το ζώδιο του Ζυγού, είναι ένα ζώδιο που εκφράζει την ανάγκη να πλησιάσουμε τον συνάνθρωπό μας και να στραφούμε προς την κοινωνική συμπεριφορά, αφήνοντας πλέον κατά μέρος την ατομική θεώρηση της ζωής. Απέναντι από το ζώδιο του Κριού, παρορμητικό και εκδηλωτικό κι αυτό, αναζητά την επαφή και την επικοινωνία, καθώς είναι ένα ζώδιο του αέρα. Μέσα από το ζώδιο του Ζυγού, το «εγώ» (Κριός), τείνει να γίνει «εμείς».

Με τον Ήλιο στον Ζυγό, ο άνθρωπος χρειάζεται ένα περίγυρο και αρκετές επαφές με άλλους ανθρώπους. Θέλει να μοιράζεται την ζωή και τις εμπειρίες του με άλλους και επιδιώκει να μην μένει μόνος. Ευαισθησία του είναι η προσήλωση στην συναναστροφή και η διάθεση να επέλθει ισορροπία και ειρήνη στο περιβάλλον του. Για να το επιτύχει, είναι πιθανόν να κάνει πολλές υποχωρήσεις και να μην εκφράζει τελικά αυτό που θα επιθυμεί...

Παρθένος, το ζώδιό σας

Παρθένος, το ζώδιό σας

Από την Λίλιαν Σίμου

 

Ένα σημείο του ζωδιακού που εκφράζει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Λέοντα. Η Παρθένος, θα μας δώσει τους ανθρώπους που δεν αγαπούν πολύ την δημοσιότητα, την αυτοπροβολή και την προώθηση των προσωπικών τους αναγκών. Αντίθετα, θα είναι τα άτομα που έχουν την διάθεση να μελετήσουν σωστά την εργασία που αναλαμβάνουν, να την αναλύσουν και να εξετάσουν κάθε λεπτομέρεια. Είναι λοιπόν, αναλυτικοί, μεθοδικοί, σχολαστικοί ίσως και επίμονοι. Είναι αυτοί που θα εργαστούν προσεκτικά για την δουλειά που κάποιος άλλος θα προβάλει σαν δική του.

Λέων, το ζώδιό σας

Λέων, το ζώδιό σας

Από την Λίλιαν Σίμου

Στην καρδιά του καλοκαιριού, το φωτεινό ζώδιο του Λέοντα λάμπει με τον καυτό ήλιο. Μία προσωπικότητα λαμπερή, έντονη, προτάσσει τα χαρακτηριστικά της και μας δίνει την αίσθηση της μεγαλοπρέπειας, αλλά και της αυτοκρατορικής εμβέλειας.

Ας μάθουμε περισσότερα για το ζώδιο που κυβερνά ο Ήλιος

Καρκίνος, το ζώδιό σας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ, το ζώδιό σας  (21/6-22/7)

από την Λίλιαν Σίμου

Γενική περιγραφή

Το ευσυγκίνητο σημείο του ζωδιακού. Αυτό που αντιπροσωπεύει την τρυφερότητα, την φροντίδα και την προσωπική αφοσίωση. Ωστόσο, ευάλωτο στις συγκινήσεις που απορροφά διαρκώς από το περιβάλλον του, παρασύρεται και αποκαρδιώνεται από τους εξωγενείς παράγοντες. Το σύμβολό του είναι το καβούρι, συμβολίζει την επιφυλακτικότητα, μία σκληρή ή ανθεκτική εξωτερική επιφάνεια, ενώ εσωτερικά μία εύπλαστη προσωπικότητα, ευάλωτη και ευπρόσβλητη...