Διαφήμιση

Βιβλία

Τριήμερο σεμινάριο για εσωτερική θεραπεία

Τριήμερο σεμινάριο για:

ΡΥΘΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ / ΟΛΟΤΡΟΠΙΚΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ

3,4 και 5 Ιουλίου 2009

Με το ρυθμό της αναπνοής και τον ρυθμό της μουσικής ταξιδεύουμε και αναδύουμε από το βαθύ υποσυνείδητο τραυματικές εμπειρίες που στο συνειδητό επίπεδο του «τώρα» μπλοκάρουν και δυσχεραίνουν την πνευματική, ψυχική, σωματική ανάπτυξη και υγεία.

 

Διδάσκει η Νίνα Ντίνεβα

Φυσιοθεραπεύτρια, ενεργειακή θεραπεύτρια

Τιμή: 120 ευρώ και για τις τρεις μέρες (περιλαμβάνει διατροφή)

 

Πρόγραμμα: Παρασκευή 3 Ιουλίου : 18.30-21.30

Σάββατο 4 Ιουλίου: 10.30 -18.00

Κυριακή 5 Ιουλίου: 10.30 -21.30

 

Διεύθυνση Κέντρου Alter Art

Βούλα Ξύκη

Κλείτου 19

Άνω Ιλίσσια

 

                                                                                                                                       210 - 77 91 913 – 6977 707746

Περιοχή Ξενοδοχείου Crown Plaza ( πρώην Holiday Inn)

 επικοινωνία με την Νίνα Ντίνεβα:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   και κινητό: 6995659700

ή μέσω του σάιτ

 

Η κατανόηση των όψεων και οι πλανήτες δίχως όψη

"Η κατανόηση των όψεων και οι πλανήτες δίχως όψη"

 

Οι όψεις είναι πάντα ένα σημείο αμηχανίας για τους μελετητές της αστρολογίας. Οι πολλοί συνδυασμοί, συχνά αντιφατικοί σε ένα χάρτη δημιουργούν σύγχυση ή δισταγμούς στην ερμηνεία. Ωστόσο, μέσα από τις μεθόδους που παρουσιάζονται στο βιβλίο, επιδιώκεται να γίνει κατανοητή η φύση της κάθε όψης. Στην συνέχεια, με τις λέξεις-κλειδιά, μπορούμε να αποδώσουμε την σωστή ερμηνεία.

Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου, ο μοναχικός πλανήτης δίχως όψη, ένα "καζάνι" που βράζει, περιμένει την κατάλληλη στιγμή να εκδηλωθεί. Ένα ιδιαίτερα σημαντικό σημείο του χάρτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ στα βιβλία της Λίλιαν Σίμου με έκπτωση 20% για όλα τα μέλη και τους αναγνώστες του Astrolife. Αν ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε αφήστε τα στοιχεία σας στην Επικοινωνία.

Για το βιβλίο "Αστρολογία-Λόγων των Άστρων" πατήστε εδώ

Για το βιβλίο "Η Αστρολογία στο βουνό των Κενταύρων" πατήστε εδώ

Υπάρχει πλήρης κατάλογος των εκδόσεων ΔΙΜΕΛΗ  εδώ

 

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΜΕΛΗ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΜΕΛΗ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ, ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΗΣΗ

ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΓΙΟΓΚΑ & ΣΙΑΤΣΟΥ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 28 & ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ 122, 18535 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ. 210.42.96.237 – ΦΑΞ: 210.42.96.494

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Η ιστοσελίδα των εκδόσεων: www.dimelis.gr

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΔΟΣΕΩΝ 2008

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΜΥΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

001 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΜΥΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΓΡΑΒΙΓΓΕΡ, 192 Σελ. Β5, 26 ΕΥΡΩ

Βασικόν έργον διά την μυητικήν διαπαιδαγώγησιν του ανθρώπου όστις θέλει να αχθή εις ανώτερα πνευματικά επίπεδα, Ο άνθρωπος ως φορεύς του πολιτισμού, Άνθρωπος & φύσις, Υλικός & πνευματικός πολιτισμός, Οι συ-ντελεσταί της μυητικής αγωγής του ανθρώπου, Η τριπλή υγεία του ανθρώπου: Σωματική, Ψυχική & Πνευματική Υγεία, Μυητική Άσκησις, Αι δύο ατραποί της λυτρώσεως & η οδός των Μυστηρίων (Σοφία – Αγάπη), Πρωτότυ-πος έκδοσις του 1953.

 

 

Η ΜΥΗΣΙΣ, ΣΤΑΪΝΕΡ 002 Η ΜΥΗΣΙΣ, ΣΤΑΪΝΕΡ, 298 Σελ. Α5, 27 ΕΥΡΩ

Βιογραφικόν Σημείωμα περί Steiner, Η προσωπικότης του, Το γενέθλιον ωροσκόπιον του R. Steiner, Το συγ-γραφικόν έργον του Rudolf Steiner & αι εξ αυτού απορρέουσαι διδασκαλίαι, Πρόλογος της τρίτης Γερμανικής εκδόσεως, Συνθήκαι & Μέθοδοι, Συνθήκαι, Η Εσωτερική Γαλήνη, Οι Βαθμοί της Μυήσεως, Παρασκευή, Φωτι-σμός, Έλεγχος των Σκέψεων & Αισθημάτων,Η Μύησις, Περί των εις τον Νεόφυτον επιβαλλομένων όρων, Από-κτησις της αδιαλείπτου Συνειδήσεως, Η διάσπασις της ανθρωπίνης προσωπικότητος διαρκούσης της αποκρύφου αγωγής, Ο Φύλαξ του Κατωφλίου, Ο Μέγας Φύλαξ του Κατωφλίου, Η Ζωή & ο Θάνατος.

 

Η αστρολογία στο βουνό των Κενταύρων

"Η αστρολογία στο βουνό των Κενταύρων"

 

Ο Κένταυρος είναι ένα πλάσμα διχασμένο ανάμεσα στην ενστικτώδη φύση του (άλογο) και στην πνευματική φύση του (άνθρωπος). Στον γενέθλιο χάρτη, οι Κένταυροι αναδεικνύουν τις αδυναμίες μας, τα τραυματικά μας βιώματα, τις πληγές που αιμορραγούν και εμποδίζουν την πρόοδό μας. Με την μελέτη τους μπορούμε να κατανοήσουμε το πρόβλημα και να το θεραπεύσουμε. Στο βιβλίο αναπτύσσονται αναλυτικά όλοι οι Κένταυροι και κάποιοι αστεροειδείς που έχουν σχέση με τις αδυναμίες της ψυχής και δίδονται παραδείγματα. Σελίδες 420.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για τα μέλη και τους αναγνώστες του Astrolife τα βιβλία της Λίλιαν Σίμου παρέχονται με έκπτωση 20%. Αν ενδιαφέρεστε δώστε μας τα στοιχεία σας στην Επικοινωνία.

"Η Αστρολογία-Λόγος άστρων" εδώ

Υπάρχει πλήρης οδηγός των εκδόσεων

Αστρολογία-Λόγος των άστρων

"Αστρολογία-Λόγος των άστρων"

 

 

Ένα εγχειρίδιο εύχρηστο που εισάγει τον αρχάριο στην αστρολογική γνώση, ενώ ενημερώνει και τον γνώστη της αστρολογίας.. Τα θέματα αγκαλιάζουν την ιστορία της αστρολογίας, ζώδια, πλανήτες, οίκους, την δημιουργία ενός γενεθλίου χάρτη, τους διαφορετικούς κλάδους της αστρολογίας, τα συστήματά της και γίνεται μία αναφορά σε διαφορετικού τύπου αστρολογικές γνώσεις. Στο τέλος υπάρχει ένα λεξικό αστρολογικών όρων. Σελίδες 520.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ στα μέλη και αναγνώστες του Astrolife, το βιβλίο αυτό, όπως και τα υπόλοιπα της Λίλιαν Σίμου με έκπτωση 20%. Απευθυνθείτε με μήνυμά σας στην Επικοινωνία.

Για το βιβλίο της Λίλιαν Σίμου "Η αστρολογία στο βουνό των Κενταύρων" πατήστε εδώ

Για το βιβλίο της Λίλιαν Σίμου "Η κατανόηση των όψεων και οι πλανήτες δίχως όψεις" πατήστε εδώ

 

Πλήρης κατάλογος των εκδόσεων Διμελή πατήστε εδώ