Διαφήμιση

Ψυχολογική

To ζώδιό μας και η κρίση ταυτότητας

alt

Σε μία εποχή κρίσης....   Από την Λίλιαν Σίμου

Εθισμός, εξαρτήσεις και αστρολογία

alt

Από την Λίλιαν Σίμου

Αστρολογική ματιά στην προσωπικότητά μας: Γονέας -παιδί

alt

Από την Τερέζα Asher

Μετά το πρώτο μας μέρος, όπου αναφερθήκαμε γενικά στην προσωπικότητα και την ανάγκη να προσδιορίσουμε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά προκειμένου να αισθανθούμε πως μπορούμε να έχουμε καλύτερη σχέση με τον εαυτό μας, αλλά και το άμεσο περιβάλλον, ερχόμαστε πλέον στην παρουσίαση των ζωδίων και του τρόπου με τον οποίο αυτά λειτουργούν μέσα από τις γονικές σχέσεις και τους συνδυασμούς τους.

Αστρολογική διορατική ματιά στην προσωπικότητά μας

Από την Τερέζα Asher

Οι άνθρωποι ρωτάνε γιατί αντιμετωπίζουν τόσα προβλήματα, και γιατί είναι τόσο δύσκολο να κάνουν αλλαγές ώστε να βελτιώσουν τις ζωές τους. Φαίνεται ότι γεννιόμαστε με ένα συγκεκριμένο σύνολο σχεδίων στη ζωή μας και εξερευνώντας το Γενέθλιο χάρτη, μπορούμε να δούμε τις πιθανότητες για ανάπτυξη και γνώση μέσα στο άτομο. Ακόμα και πέντε λεπτά αφού γεννηθεί ένα παιδί μπορούμε να δούμε τα σχέδια που έχει κληρονομήσει από τους γονείς και τους προγόνους και ακόμα τις περασμένες ζωές (ενσαρκώσεις).

Αστρολογία -Μέδουσα και επιθετικές σκέψεις -Προβλέψεις Ιουλίου 2010

Αστρολογία - Μέδουσα και επιθετικές σκέψεις

Προβλέψεις Ιουλίου 2010

Από την Λίλιαν Σίμου

Η ψυχή του ανθρώπου είναι άβυσσος. Συχνά κρύβει σκοτεινά σημεία που είτε δεν αγγίζουμε, είτε δεν θέλουμε να φωτίσουμε και να δούμε. Αδυναμίες, φόβοι, αμφιβολίες, ανησυχίες κάθε είδους, επιδρούν στο να χάνουμε τις ισορροπίες μας και να αντιδρούμε συχνά με ένα τρόπο που δεν επιθυμούμε.

Υπάρχουν σκέψεις που βγαίνουν από τα βάθη του νου και δημιουργούν μεγαλύτερα προβλήματα από τις ίδιες μας τις πράξεις. Σκέψεις αδηφάγες, σκληρές και απρόβλεπτες. Με ένα παρορμητικό τρόπο εκδηλώνουν τις πιο κρυμμένες μας πτυχές.

Στον αστρολογικό χάρτη, υπάρχει ένας αστεροειδής, η Μέδουσα. Αστρονομικά γνωρίζουμε ότι ο αστεροειδής Μέδουσα (Meduse 149) ανακαλύφθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 1975 από τον J. Perrotin και είναι μικρός σε μέγεθος, με τροχιά γύρω από τον Ήλιο που διαρκεί 3,21 χρόνια. Πρόκειται για ένα πετρώδη έγχρωμο και φωτεινό αστεροειδή...