Διαφήμιση

Καρμική

Ανάδρομοι Πλανήτες

 

Οταν οι πλανήτες κινούνται ανάδρομα...

Από την Λίλιαν Σίμου

Καρμικές διαδρομές: Οι Δεσμοί της Σελήνης στα ζώδια

Από την Λιάνα Σταύρου

Οι Δεσμοί της Σελήνης, το μονοπάτι της ψυχής προς την ολοκλήρωση, λειτουργεί σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον που θα δώσει την εικόνα της προσωπικής μας λειτουργίας. Ήδη εξηγήσαμε στο άρθρο μας που προηγήθηκε, τι είναι το Κάρμα και το Ντάρμα στη ζωή μας. Η ψυχή και οι ανάγκες που επιζητά να εκπληρώσει. Στην συνέχεια, θα ήταν καλό να δούμε πώς εκφράζεται στον καθένα από εμάς, μέσω της θέσης στον ζωδιακό, για να αναγνωρίσουμε τα σημεία που κάνουμε λάθος στην εκτίμησή μας και εκείνα που μας οδηγούν σε ένα καλύτερο μέλλον. Για τους Δεσμούς υπάρχουν κάποιες αναφορές, σημασία όμως έχει να αντιληφθεί κάποιος την ουσία σε κάθε θέση ζωδίου ή οίκου. Σημασία έχει να ξέρουμε πού κάνουμε λάθος.

Καρμική Αστρολογία και οι Δεσμοί της Σελήνης

Από την Λιάνα Σταύρου

Η Καρμική Αστρολογία είναι ένας ευρύς τομέας, συχνά παραγνωρισμένος ή κακώς αναπτυγμένος. Για τον λόγο αυτό, ξεκινώντας από τους Δεσμούς της Σελήνης, κάποιες πληροφορίες είναι ορατές, επομένως περισσότερο αντιληπτές… Ας προσπαθήσουμε να τους κατανοήσουμε, λοιπόν! Ας δούμε τι είναι το ΚΑΡΜΑ και τι το ΝΤΑΡΜΑ στη ζωή μας!

Καρμικό ωροσκόπιο και δραγώνιος αστρολογία

Δραγώνιος αστρολογία

Ένα καρμικό κομμάτι της αστρολογίας

Όταν μελέτησα για πρώτη φορά-πριν πολλά χρόνια- τη Δραγώνιο Αστρολογία, με συνεπήρε, καθώς ανακάλυψα ένα άλλο Ωροσκόπιο πίσω από το κλασσικό γενέθλιο Ωροσκόπιο, το οποίο εξηγούσε πάρα πολλά στις κλίσεις και τάσεις μου, οι οποίες δεν φαινόντουσαν τόσο καθαρά στον ήδη γνωστό μου χάρτη. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ωροσκόπιο, που συμβάλει ουσιαστικά στην αυτό-κατανόηση και στηρίζει τις προοπτικές μας και τις σωστές μας επιλογές…

Καρμική Αστρολογία και "προηγούμενες ζωές"

Το ‘’Παρελθόν’’ σας

Καρμική αστρολογία

Αστρολογικές ενδείξεις και τεχνικές

που φανερώνουν

στοιχεία από προηγούμενες ζωές.


Από τον Athan


Το θέμα των προηγούμενων ζωών είναι μεγάλο και για τη σωστή του κατανόηση πρέπει να υπάρχει ένα σωστό υπόβαθρο μελέτης όχι μόνο αστρολογίας αλλά  συγκριτικής θρησκειολογίας, εσωτερισμού και ψυχολογικών μηχανισμών.

Από την πλευρά της καθαρής Αστρολογίας υπάρχουν κάποιες τεχνικές και κάποια σημάδια σε έναν χάρτη που μπορούν να μας δώσουν στοιχεία για το ποιοι μπορεί να ήμασταν σε προηγούμενη ζωή ή ποιες από τις παρελθοντικές μας εμπειρίες συνεχίζουν να αποτελούν θέμα προς επίλυση και εργασίας με τον εαυτό μας και σε αυτή τη ζωή.

Σύμφωνα με τη θεωρία του Αμερικάνου A.T. Mann  μπορεί να έχουμε ζήσει πάρα πολλές ζωές αλλά μόνο μερικές είναι αυτές  μπορούμε να θυμηθούμε ή που στοιχεία από αυτές μας είναι χρήσιμα για την εξέλιξη της τωρινής ζωής μας, ή που με κάποιο τρόπο, βοηθητικό ή και ανασταλτικό, επηρεάζουν κάποιες από τις τωρινές μας συμπεριφορές.