Διαφήμιση

Σχετικά

 

Είναι δύσκολο να κάνουμε την προσωπική μας παρουσίαση, ωστόσο κάποιες φορές το επιβάλλουν οι συνθήκες...

Ακολούθησα σπουδές γαλλικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Paris IV) και διδάσκω γαλλικά. Εδώ και χρόνια, ασχολούμαι με την εσωτερική φιλοσοφία και την αστρολογία. Σπούδασα επί σειρά ετών στις σχολές Wright και Ηλίανθος, ωστόσο συνεχίζω να ερευνώ την ατέρμονη αυτή γνώση, αφού ένα δίπλωμα δεν είναι ποτέ αρκετό για την σοφία τόσων αιώνων.

Μέλος της Astrological Association of Great Britain, διδάσκω αστρολογία εδώ και δεκατέσσερα χρόνια και είμαι συγγραφέας των βιβλίων: «Χείρωνας», «Σελήνη», «Επιλεκτική αστρολογία», και συν-δημιουργός των βιβλίων "Το βιβλίο της αστρολογίας" και "Αστεροειδείς" από τις εκδόσεις Ηλίανθος, καθώς και των βιβλίων «Αστρολογία-Λόγος των άστρων», «Η αστρολογία στο βουνό των Κενταύρων»( μία έρευνα πάνω στα ευαίσθητα σημεία του ψυχισμού), «Η κατανόηση των όψεων και οι πλανήτες δίχως όψη» από τις εκδόσεις Διμελή, με συμμετοχή σε άλλες μελέτες και νέα βιβλία υπό έκδοση. Διδάσκω και δίνω διαλέξεις στις σχολές Ηλίανθος και ΟΜΑΚΟΕΙΟΝ Πειραιώς.

Το ενδιαφέρον μου στρέφεται κυρίως προς την ψυχολογική και καρμική αστρολογία, όπως και την αστρολογία των ανθρωπίνων σχέσεων. Πιστεύω πως η αστρολογία είναι ένας βασικός οδηγός αυτο-γνωσίας και αυτο-ανάλυσης, με στόχο να εκμεταλλευτούμε τα ταλέντα μας και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Σαν αποτέλεσμα να έχουμε εσωτερική αρμονία και να γίνουμε πραγματικά ευτυχείς.

Ας μην ξεχνάμε πως "ο σοφός κυβερνά τα άστρα, ενώ ο ανόητος υποκύπτει σ' αυτά".

Το astrolife δημιουργήθηκε για να συγκεντρωθεί όλη η αρθογραφία πολλών ετών και να παρουσιαστεί μαζί με την συνεργασία κάθε φίλου η αστρολογία του σήμερα και του αύριο στη σωστή υγιή της βάση, μέσα από μελέτες και προσεκτική παρατήρηση. Το εύρος είναι μεγάλο, αλλά είναι σημαντικό να είναι απλά και καθαρά τα βήματα, ώστε ο μελετητής να μην χάνεται σε χαώδεις και περιττές λεπτομέρειες. Για τον λόγο αυτό δημιουργούνται τα μαθήματα αστρολογίας, από ικανούς συνεργάτες-φίλους.

Παράλληλα, εναλλακτικές θεραπείες, αριθμολογία,  μυστήρια, μεταφυσική έρευνα και ψυχολογία, θα δώσουν μία ποικιλία θεμάτων για κάθε αναζητητή της γνώσης.

Σας ευχαριστώ για την συμμετοχή σας και εύχομαι να σας αρέσει το ταξίδι μας.

Λίλιαν Σίμου

προσωπική ηλεκτρονική διεύθυνση: lsimou@gmail.com τηλ. 6972180667


Δύο από τις εκπομπές με την ευγενική προσπάθεια του κ. Γ.Κ. τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά (δεν έχω την άδεια να αναφέρω πλήρως το όνομα)

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Ευχαριστούμε για την παρουσίαση της εκπομπής "Καρμική Αστρολογία" τον κ. Α. Ράτσο