Διαφήμιση

Όψεις Άρη-Αφροδίτης σε συναστρία: το κάλεσμα της Σειρήνας!

Το κάλεσμα της Σειρήνας!

Όψεις Άρη - Αφροδίτης σε συναστρία!

από την Λία Βουζιούρη

 

Είναι γνωστό ότι κάθε ωροσκόπιο έχει την ποιότητα και τη σφραγίδα της μοναδικότητας του ατόμου που φωτογραφίζει! Το ωροσκόπιο μας λοιπόν, δείχνει τον τρόπο που λειτουργούμε ως άτομα! Σε κάθε χάρτη υπάρχουν ο ωροσκόπος, οι ακμές των οίκων, οι πλανήτες και οι όψεις! Όλα αυτά διαμορφώνουν την προσωπικότητα μας, τις ικανότητες και τις αδυναμίες μας! Όταν έρθουμε σε επαφή με άλλους ανθρώπους δημιουργούμε σχέσεις αγάπης, πάθους, φιλίας, μίσους. Συχνά είναι άξιο απορίας γιατί μας ελκύει ένα συγκεκριμένο άτομο ή γιατί μας εκνευρίζει τόσο κάποιο άλλο και τέλος γιατί ερωτευόμαστε πάντα κάποιον συγκεκριμένο τύπο ανθρώπου!

Αυτό έρχεται να μελετήσει και να αναλύσει η συναστρία! !

Η συναστρία είναι το κομμάτι της αστρολογίας που ασχολείται με τη σύνθετη δυναμική της αγάπης και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Εξετάζει τα ωροσκόπια δυο διαφορετικών ανθρώπων, μελετά τις επιδράσεις και τη σχέση των πλανητών στους οίκους από τον έναν άνθρωπο στον άλλο. Η οικοθεσία των πλανητών δείχνει πως μπορεί κάποιος να συμπληρώσει το σύντροφο του ή να τονίσει χαρακτηριστικά που μέχρι εκείνη τη στιγμή τα είχε σε αδράνεια. Η τοποθέτηση ενός πλανήτη από άλλον άνθρωπο σε κάποιον δικό μας οίκο, ενεργοποιεί αυτόματα και τις ιδιότητες του εκάστοτε οίκου.

Έτσι για παράδειγμα η παρουσία ενός ανθρώπου με πλανήτες του στον δικό μας 4ο οίκο, μπορεί να ξυπνήσει μέσα μας την ανάγκη για ασφάλεια, τη δημιουργία οικογένειας ή να θέλουμε να μείνουμε μαζί στο ίδιο σπίτι.

Ακόμα μελετά τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες των δυο συντρόφων, εξετάζοντας πως τα δύο αυτά άτομα μπορεί να λειτουργήσουν αρμονικά έχοντας καλές όψεις ή με εντάσεις, ζήλιες, βίαια ξεσπάσματα με αρνητικές όψεις. Εδώ όπως και στη γενέθλια ανάλυση θετικές όψεις θεωρούνται το τρίγωνο και το εξάγωνο, αρνητική η αντίθεση, η σύνοδος θεωρείται ανάλογα άλλοτε θετική και άλλοτε αρνητική. Η αντίθεση όμως εξετάζεται με ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί αποτελεί δείκτη έλξης του ζευγαριού λόγω της πολικότητας.

Η ανοχή στις μοίρες ποικίλει έως και 8 μοίρες ανοχή, εάν είναι για ισχυρή όψη.

Γενικά η συναστρία εντοπίζει τη χημεία και τη δυναμική μιας σχέσης! Μπορούμε να δούμε τις εντάσεις ή την αρμονία, τη δυνατότητα επικοινωνίας, γενικά την καλή συνεργασία των ατόμων όταν υπάρχουν προβλήματα, την αγάπη, τη σταθερότητα μιας σχέσης και τη εξέλιξη της. Σαν άνθρωποι μέσα από τις επαφές μας με άλλους ανθρώπους εξελισσόμαστε, διαμορφώνουμε την ελεύθερη βούληση και μπορούμε να ξεπερνάμε τις δυσκολίες τις ζωής!

Άλλες φορές μέσα από δυνατές, όμορφες σχέσεις ή από σχέσεις βίαιες ή σε σχέσεις που βιώσαμε με πόνο. Οι σχέσεις αυτές μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στην καρδιά και στην ψυχή μας. Κάθε επαφή λοιπόν μας φέρνει πιο κοντά στην γνώση του εαυτού μας.

Η συναστρία λοιπόν είναι μια μελέτη η οποία απαιτεί χρονοβόρα διαδικασία, γιατί μελετά τα γενέθλια ωροσκόπια των δύο ενδιαφερομένων για να δει τη μοναδικότητα του καθενός και στη συνέχεια την μεταξύ τους συναστρία! Η δυναμική που αναπτύσσεται ανάμεσα στα δύο άτομα φαίνεται στον κοινό σύνθετο χάρτη, Composite.

Στη συναστρία ενός ζευγαριού παίζει ρόλο η όψη μεταξύ Αφροδίτης και Άρη! Οι όψεις τους δείχνουν την έντονη σεξουαλική έλξη και τον ερωτισμό στη σχέση. Η Αφροδίτη μας παρέχει πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τον τρόπο που προσεγγίζουμε τα θέματα της καρδιάς, με μια όμως υλική και αισθησιακή χροιά. Είναι ο ρομαντισμός μας, η αγάπη, η αθώα έκφραση του έρωτα μέσα από την ένωση. Με την Αφροδίτη μας σε μια συναστρία αναζητάμε περισσότερο την απόλαυση και την ικανοποίηση των αισθήσεων μας, είναι προσηλωμένη στην ύλη και λάτρης της απόλαυσης σε όλες της μορφές της. Σε ένα ωροσκόπιο αντιπροσωπεύει την γυναίκα, ή την ερωμένη.

Ο Άρης, ως γνωστόν είναι ο πλανήτης της σεξουαλικής μας έκφρασης. Όχι με την ρομαντική πτυχή της Αφροδίτης αλλά με πιο κατώτερα και ζωώδη ένστικτα. Οι σχέσεις με τον Άρη εξελίσσονται αποκλειστικά και μόνο στην κρεβατοκάμαρα. Ο Άρης δείχνει τα σεξουαλικά μας ένστικτα και σε ποιο επίπεδο βρίσκονται. Τονίζει το εγώ μας, την ορμή τις εντάσεις μας και τη βία. Σε ένα ωροσκόπιο αντιπροσωπεύει τον αγαπημένο. Ενώ η Αφροδίτη συμβολίζει τον αγνό έρωτα ό Άρης εκφράζει το ασίγαστο και τυφλό πάθος, την ορμή μας. Ο συνδυασμός τους δυνατός, άλλοτε εκφράζεται με ρομαντισμό, άλλοτε με κτητικότητα και ζήλιες και άλλοτε φλογερά, με ασίγαστο πάθος!

 

Ας δούμε λοιπόν τις έντονες όψεις και πώς αυτές λειτουργούν σε μια συναστρία.

 

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη

Ο Άρης σε σύνοδο με την Αφροδίτη

Η όψη αυτή είναι ο ισχυρότερος δείκτης σεξουαλικής έλξης σε δύο άτομα! Εδώ η χημεία είναι διάχυτη. Το ζευγάρι θεωρεί ιδανικό τον ερωτικό του σύντροφο, υπάρχει πάθος και ενθουσιασμός για τη σχέση. Η ρομαντική και σεξουαλική έλξη μεταξύ τους είναι σχεδόν ακαταμάχητη. Το άτομο με τον Άρη μαγνητίζει με την σεξουαλικότητα του στη σχέση ενώ το άτομο με την Αφροδίτη γοητεύει! Εκτός από το πάθος, η σχέση βιώνει ένα πλήθος από έντονα συναισθήματα, τόσο καταιγιστικά που παρασύρουν τους δύο εραστές σε δίνη! Το αποτέλεσμα είναι ότι το πάθος συχνά, προκαλεί προβλήματα, γιατί δύσκολα μπορεί κάποιος να το διευθετήσει. Αν και οι σχέσεις αυτές δύσκολα αντέχουν στο χρόνο, αν αυτό συντελεστεί τότε εξελίσσεται σε βαθιά σχέση αγάπης! Αν όμως δεν βοηθάει το σύνολο της συναστρίας η όψη μπορεί λόγω του υπερβολικού πάθους να βγάλει έντονη κτητικότητα και ζήλια.

 

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Άρη

Ο Άρης σε αντίθεση με την Αφροδίτη

Όπως λέει και το όνομα της όψης τα άτομα εδώ λειτουργούν με αντιπαλότητα, εγωισμούς, θέλουν να επιβληθούν στη σχέση, παρόλο που η σχέση έχει αρκετά ρομαντικά στοιχεία ή εντονότατη σεξουαλική έλξη. Τελικά υπερτερούν οι συγκρούσεις. Η μη ικανότητα του να λειτουργούν αρμονικά ως ζευγάρι τους οδηγεί σταδιακά σε κτητικότητα, ζήλιες, με έντονα ξεσπάσματα. Τα άτομα προκαλούν το ένα το άλλο, με αποτέλεσμα να κάνουν τη ζωή τους ιδιαίτερα δύσκολη και κουραστική. Και οι δύο πλευρές αισθάνονται άσχημα μέσα σε αυτή την σχέση η όποια δεν τους ικανοποιεί, ενώ νοιώθουν πως το άλλο άτομο δεν ενσκήπτει στα συναισθήματα τους. Έτσι συχνά νιώθουν απόλυτα προδομένοι μέσα σε αυτή τη σχέση. Αυτό συμβαίνει κυρίως το άτομο με την Αφροδίτη που είναι αρκετά ευαίσθητο, αντίθετα το άτομο με τον Άρη είναι υπερβολικά παρορμητικό και απερίσκεπτο. Ο ανταγωνισμός συχνά ευνοεί και τη δημιουργία μιας παράλληλης σχέσης. Αλλά παρόλα αυτά το πάθος και η επιθυμία του ενός για ένα τον άλλο θα παραμένει πάντα ζωντανό.

 

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη

Ο Άρης σε τετράγωνο με την Αφροδίτη

Αυτή η όψη δείχνει έντονη σεξουαλική έλξη. Αυτή είναι μια θυελλώδη και φλογερή σχέση! Ο ρομαντισμός και η έλξη μεταξύ του ζευγαριού χάνετε λόγω της ισχυρής έντασης που δημιουργείτε μέσα στη σχέση. Το τετράγωνο λειτουργεί με δυναμική δίνοντας μεγάλη ένταση, έντονη σεξουαλικότητα και πληθώρα συναισθημάτων. Η σχέση δρα δυσαρμονικά. Το άτομο με τον ο Άρη, είναι συνήθως υπερβολικά επιθετικό και εριστικό νοιώθει την ανάγκη να επιβληθεί στη σχέση ενώ συχνά με την αμεσότητα και την αγένεια γίνετε προσβλητικό. Το άτομο με την Αφροδίτη μπορεί να αισθάνονται έντονη σεξουαλικότητα αλλά νοιώθει και μεγάλη αγάπη και στοργή. Έτσι λοιπόν οι συγκρούσεις η κτητικότητα και η ζήλιες είναι καθημερινό στοιχείο, το ζευγάρι καταναλώνει πολύ ενέργεια στο θέμα της επιβολής με αποτέλεσμα τα αισθήματα να ταλαντεύεται μπροστά και πίσω και ίσως να μην συνειδητοποιούν πόσο αγαπιούνται, μέχρι να χωρίσουν. Η όψη αυτή είναι αρκετά δύσκολη για στενές προσωπικές σχέσεις, ενώ το ζευγάρι πρέπει να κάνει ενσυνείδητη προσπάθεια και ασκήσεις επιβίωσης!!

 

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη

Ο Άρης σε τρίγωνο με την Αφροδίτη

Το τρίγωνο ως όψη ενεργοποιεί την ισορροπία ανάμεσα στο ζευγάρι. Είναι η καλύτερη όψη για την σεξουαλική ταύτιση και αγάπη. Υπάρχουν έντονα, ρομαντικά συναισθήματα που συνυπάρχουν αρμονικά, με τη διάχυτη σεξουαλικότητα των ατόμων. Μαθαίνουν να συνεργάζονται και να λειτουργούν στα πλαίσια μιας υγιούς σχέσης, μιας και η αγάπη είναι έντονη και είναι το κυρίαρχο συναίσθημα σε αυτή τη σχέση. Είναι πιθανό ότι το συναίσθημα της αγάπης δε θα εξασθενίσει σχεδόν ποτέ. Εδώ τα άτομα λειτουργούν με τρόπο ιδιαίτερο, εξελίσσουν τη σχέση και μέσα από αυτή εξελίσσονται και αυτά. Το άτομο με την Αφροδίτη μαθαίνει από αυτό του Άρη να είναι δυναμικό, να διεκδικεί, να χαίρεται τον έρωτα και να απολαμβάνει τη ζωή. Το άτομο με το Άρη μαθαίνει από το άτομο με την Αφροδίτη να λειτουργεί λιγότερο εγωκεντρικά και αναπτύσσει περισσότερο τη διπλωματία. Αποτέλεσμα είναι η σχέση να γίνεται διαχρονική και η ενέργεια μεταξύ του ζευγαριού να είναι μακρόχρονη και θετική που οδηγεί στην ολοκλήρωση.

 

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη

Ο Άρης σε εξάγωνο με την Αφροδίτη

Αυτή ή όψη ουσιαστικά βασίζεται στην από κοινού επιλογή των ατόμων για το είδος της σχέσης που επιλέγουν να έχουν. Η σεξουαλική έλξη και ο ρομαντισμός είναι έντονος. Έχουν καλό κριτήριο και ένστικτο στο να αντιλαμβάνονται τις ανάγκες του άλλου και να είναι σε θέση να τις καλύψουν κα να τον ευχαριστήσουν! Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι η σχέση έχει ως βάση την σωστή επικοινωνία ή την διάθεση για επικοινωνία μεταξύ των ατόμων. Η σχέση δίνει την αίσθηση της πληρότητας στα άτομα. Η τρυφερότητα και το πάθος πάνε χέρι – χέρι. Αυτό είναι το μαγικό στοιχείο για τη σχέση αυτή. Είναι η χημεία του ζευγαριού που μπορεί να το εκτινάξει στα ουράνια, και να δόση νόημα στη ζωή τους. Το άτομο με την Αφροδίτη βρίσκει το πρόσωπο με τον Άρη πολύ ελκυστικό και ευχάριστο και το άτομο με τον Άρη απολαμβάνει την προσοχή και την φροντίδα από το άτομο με την Αφροδίτη.. Ακόμα η σχέση αυτή δίνει μια ιδιαίτερη δραστηριοποίηση του ζευγαριού με φίλους και ομάδες.

 

(υπάρχει στο σάιτ πρόγραμμα που σας δίνει την συναστρία σας, στα "υπολογιστικά προγράμματα") Εκεί θα δείτε τις όψεις αυτές, ή ρωτήστε μας να σας ενημερώσουμε

Σχόλια 

 
#1 rafaela123 08-07-2011 09:39
Γυναικα Τοξοτης με Αρη-Αφροδιτη στο Σκορπιο . Αντρας Σκορπιος με Αρη-Αφροδιτη στο Τοξοτη . Τι σημαινει για το ζευγαρι;
Παράθεση
 
 
#2 Λίλιαν Σίμου 11-07-2011 12:54
Αγαπητή φίλη

Αν και τα δύο ζώδια (Σκορπιός και ΤΟξότης) δεν έχουν κοινά στοιχεία, έχετε την ευχέρεια εδώ, ο ένας να κατανοεί του άλλου την δύναμη του συναισθήματος του άλλου. Επομένως, η σύνθεση σας φέρνει κοντά και στηρίζει την γνωριμία αυτή, τουλάχιστον σε πρώτη προσέγγιση

με εκτίμηση

Λίλιαν Σίμου
Παράθεση
 
 
+1 #3 lizoutinaki 14-03-2012 02:08
Γεια σας.Έχω την Αφροδίτη στον Κριό και τον Άρη στον Ζυγό.Ο καλός μου έχει την Αφροδίτη στον Καρκίνο και τον Άρη στοους Διδύμους.Πώς εξηγείται για μας αυτό;
Ευχαριστώ!
Παράθεση
 
 
#4 Λίλιαν Σίμου 15-03-2012 16:36
Αγαπητή φίλη lizoutinaki

Υπάρχει παρορμητική συγκίνηση του ιδίου από την δική σας προσωπική έκφραση και γοητεία. Αλλά και την φωτιά που σας εκφράζει για τα συναισθήματά σας. Ίσως φανείτε λίγο πιο επιθετική, αλλά εκείνος θα εισπράττει μία έντονη έλξη. Ο τρόπος δράσης σας, έχει μία αρμονία, πρέπει όμως να διατηρείτε καλή επικοινωνία

Φυσικά, η σύνθεση της συναστρίας θα αναδείξει πολλά περισσότερα

με εκτίμηση

Λίλιαν Σίμου
Παράθεση
 
 
+1 #5 dasaris 03-06-2012 06:56
Γυναίκα Σκορπιός με Αφροδίτη στον Τοξότη και Αρη στον Αιγόκερω και Αντρας Αιγόκερως με Αφροδίτη στον υδροχόο και αρη στους Ιχθυς. Τι σημαίνει αυτό; Επίσης και οι δύο έχουν κρόνο και πλούτωνα στο σκορπιό, ουρανό και ερμή στον τοξότη και δία στον αιγόκερω. τι σημαίνουν αυτά; Ταιριάζουμε;
Παράθεση
 
 
#6 Λίλιαν Σίμου 03-06-2012 16:40
Αγαπητέ dasaris

Όλα αυτά τα στοιχεία για να αναλυθούν, πρέπει κάποιος να δει τα ατομικά σας ωροσκόπια λεπτομερώς και την συναστρία σας. Αν θέλετε, μπορούμε να συμφωνήσουμε για μία ατομική συνεδρία, ή μία τηλεφωνική επικοινωνία στην τηλεφωνική μου γραμμή.

Σύντομα μόνο ως προς την αισθηματική σας έκφραση, θα έλεγα πως η Αφροδίτη του ενός προς τον άλλο, μας πληροφορεί πως έχετε μία ευχέρεια και άνεση να αναπτύσσετε τον δεσμό σας, αλλά και να ανταποκρίνεστε σε ένα ελεύθερο πνεύμα δίχως ιδιαίτερη πίεση στην συναισθηματική σας σχέση.

Οι αργοί πλανήτες στο ίδιο ζώδιο, αφορούν θέματα γενιάς που μάλλον είναι στην ίδια ηλικία κοντά.

Τώρα, η ανάλυση της προσωπικότητας και το σύνολο των πληροφοριών θα δώσει λεπτομέρειες για τα σημεία έλξης και δυσκολίας, μέσα από τη σχέση και τις προοπτικές της.

καλό σας απόγευμα Κυριακής

με εκτίμηση

Λίλιαν Σίμου
Παράθεση
 
 
#7 dasaris 13-06-2012 05:58
Δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα ούτε για μία ατομική συνεδρία ούτε για τηλεφωνική επικοινωνία. Αν θέλετε σας παρακαλώ να γράψετε εδώ
Γυναίκα γεννημένη 13/11/1984 στις 12.20 στην Καβάλα
Αντρας γεννημένος 27/12/1984 στις 12.00 στη Λάρισα

Ευχαριστώ
Παράθεση
 
 
#8 Λίλιαν Σίμου 13-06-2012 09:18
Αγαπητέ φίλε

Σας εξήγησα και το μόνο που μπορώ να προσθέσω είναι πως ο τρόπος που αγαπά η κοπέλα με τον δικό σας διαφέρουν αισθητά, επομένως είναι δύσκολο να γίνει κατανοητή η έκφραση της αγάπης μεταξύ σας. Και οι δύο όμως έχετε το κοινό γνώρισμα της ανάγκης για ελευθερία και αυτό βοηθά, αν και στην φύση του ζωδίου σας, δεν είναι ένα ανάλογο γνώρισμα αυτό.

Για τα υπόλοιπα, όταν θα έχετε την δυνατότητα για μία τηλεφωνική επικοινωνία που είναι σύντομη και δεν έχει ιδιαίτερο κόστος, θα έχω τον χρόνο να σας αναλύσω λεπτομέρειες και να σας βοηθήσω να κατανοήσετε την σχέση με τα θετικά και τα αρνητικά. Ή φυσικά με μία ατομική συνεδρία, που θα έχει μεγαλύτερο εύρος η ανάλυσή μου

Να είστε καλά

Λίλιαν Σίμου
Παράθεση
 
 
#9 Λίλιαν Σίμου 21-11-2012 13:02
Αγαπητή Άντρια

Στην πρώτη ερώτηση, αν έχετε ¨Αρη στους Διδύμους και συναντήσετε έναν άντρα με Ήλιο στους Διδύμους, υπάρχει προτίστως έλξη, αφού αυτό το στοιχεία αναζητάτε σε ένα φλερτ. Αν μάλιστα έχετε Αφροδίτη στον Κριό κι εκείνος Αφροδίτη και Άρη στον Λέοντα, φαίνεται αρμονικό.

Ο άλλος συνδυασμός δεν λέει πολλά, εκτός ίσως την Παρθένο που είναι απέναντι από τους Ιχθείς και έχει μία έλξη.

Αλλά η συναστρία είναι κάτι πολύ περισσότερο από όλα αυτά.

Καλή σας μέρα

Λίλιαν Σίμου
Παράθεση
 
 
+1 #10 ΑΝΤΡΙΑ 21-11-2012 23:50
μαλιστα τι άλλα στοιχεια θέλετε να σας πω για να μου πειτε και κανενα άλλο σχολιο εσεις???τι κοιταμε στην συναστρια?? η αληθεια ειναι οτι ειμαστε διαφορετικοι σαν ιχθυς με διδυμο αλλα υπαρχει κατι...νομιζα οτι παρθενος και σκορπιος ταιριαζουν οι ωροσκοποι μας δηλαδη τελος παντων...με σεληνη στον αιγοκερω εγω και παρθενος αυτος???καλος συνδιασμος???κατα τα αλλα διας κρονος πλουτωνας ποσειδωνας ουρανος σε ιδια ζωδια τα εχουμε...
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση