Διαφήμιση

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις: Λέων 2012-2013

alt

Τακτοποιώντας τα του οίκου σας

Από την Λίλιαν Σίμου

Λέων, ένα ζώδιο με βασιλικό παράστημα, πομπώδη παρουσία, μεγαλοπρέπεια και ανάγκη για θαυμασμό. Περισσότερα για το ζώδιό σας μπορείτε να διαβάσετε εδώ

 

Σημείωση: παρακαλούμε για κάθε ημερομηνία που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπολογιστικό πρόγραμμα των διελεύσεων για να δείτε πάνω στον ατομικό σας χάρτη περισσότερες λεπτομέρειες

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως οι γενικές προβλέψεις, εμπλουτίζονται πολύ περισσότερο με τις λεπτομέρειες του ατομικού σας χάρτη αλλά και τις πλανητικές σας θέσεις, γενέθλιες και προοδευμένες.

alt

Γενική εικόνα

Η χρονιά που ξεκινά από τα γενέθλιά σας του 2012 και φθάνει ως τα επόμενα του 2013 αλλά και το τέλος του 2013, έχει ιδιαίτερα σημαντικά χαρακτηριστικά για σας. Είναι μία περίοδος που τακτοποιούνται πολλά προσωπικά σας θέματα και μπαίνει μία τάξη σε πολλά θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή.

Κατ΄αρχήν, ήδη οδεύετε προς το τέλος των εκλείψεων στον σταυρό των μεταβλητών, όπου το ζώδιό σας δέχτηκε ευχάριστες παρορμήσεις, προς κάθε κατεύθυνση και παράλληλα, είχατε την ευκαιρία να αναζητήσετε στόχους ή να μεταβάλλετε κάποιους εξ αυτών, αφού υπήρξε μεγάλη ανάγκη για αναπροσαρμογή, σε μία ρευστή εποχή που βιώνουμε. Κατά συνέπεια, αντιληφθήκατε πως το χθες έχει παρέλθει οριστικά, ενώ ξεκινά για σας μία σημαντική νέα περίοδος, όπως θα εξηγήσουμε.

Το δίμηνο Μαΐου και Ιουνίου 2012 σας δημιούργησε αμφιβολίες, αλλά και αρκετές παλινδρομήσεις, πάνω στα αισθηματικά σας θέματα και φυσικά τους σημαντικούς σας στόχους.  Με την είσοδο του Δία στους Διδύμους, πολλές γνωριμίες ξεκινούν και αρχικά θα πρέπει να προσέχετε. Γιατί είστε επιρρεπείς σε παραπλάνηση και ενδέχεται να σας παρασύρουν άνθρωποι που δεν είναι ειλικρινείς και συνεπείς στο έργο τους. Για τον λόγο αυτό, τουλάχιστον μέσα στο καλοκαίρι, θα ήταν προτιμότερο να αποφύγετε τις επαφές με άτομα που θα σας φανούν ελκυστικά σε ιδέες ή θα σας παρασύρουν σε σχέδια που δεν θα σας εξυπηρετούν. Από το φθινόπωρο και στην συνέχεια, ως τα τέλη του Ιουλίου του 2013, θα έχετε μία περίοδο όπου ο κοινωνικός σας κύκλος θα αυξηθεί, Μπορείτε μάλιστα να ασχοληθείτε με ένα κοινωφελές έργο, όπου γενναιόδωρα θα αναπτύξετε τα ταλέντα σας και θα προωθήσετε με όμορφες ιδέες, την ομάδα που θα σας ενδιαφέρει.

Θα ήταν καλή η συναναστροφή με ανθρώπους του πνεύματος και θα είστε ευέλικτοι μέσα από αυτούς, καθώς οι γνωριμίες μπορεί να σας ωφελήσουν μελλοντικά, κυρίως μέσα σε μία διετία. Επομένως, αναζητήστε αυτή την εποχή εκείνες τις συντροφιές που για σαςπαίζουν ρόλο και έχουν να σας προσφέρουν ανταλλαγή ιδεών, ένα κοινό έργο και μία άποψη ζωής με ουσία και νόημα.

Αν είστε σπουδαστές, αυτή η χρονιά μπορεί να αποδώσει και μάλιστα αν έχετε καταβάλει κόπο τα προηγούμενα χρόνια, θα έχετε μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας και αναγνώρισης μέσα στην επόμενη διετία και ίσως τριετία, ανάλογα με τα ατομικά σας στοιχεία του χάρτη. Σίγουρα είναι μία άνοδος που επιτυγχάνετε μέσω σωστών επιλογών φίλων και γνωριμιών, αλλά και προσωπικής σας εξέλιξης.

Η συμμετοχή στα κοινά ως το καλοκαίρι του 2013, μπορεί να αποδώσει, αλλά αν διασπαστείτε σε πολλές δραστηριότητες, θα κουραστείτε άδικα και δεν θα αποδώσετε. Κι αυτό, γιατί έχετε ρυθμούς πολύ διαφορετικούς από την πολυδιάσπαση και δεν μπορείτε να ζείτε για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον ή με αστάθεια και πολυπλοκότητα. Αποδίδετε καλύτερα σε ένα συγκεκριμένο έργο.

Από τον Οκτώβριο του 2012 και μετά, ξεκινά μία περίοδος κατά την οποία θα κριθεί εν πολλοίς η προσωπική προσπάθεια και η γνώση και εμπειρία σας. Αν έχετε επιδιώξει να εργαστείτε σκληρά τα προηγούμενα επτά περίπου χρόνια, τώρα θα αρχίσει να έρχεται η ανταμοιβή σας και θα σας αναγνωρίσει το άμεσο περιβάλλον ως άτομα ιδιαίτερα άξια και ικανά. Αν περιμένατε όμως μόνο από τους άλλους να σας στηρίξουν, τότε δεν θα έχετε κάποια οφέλη, αντίθετα, ίσως αισθανθείτε απομονωμένοι αρκετά.

Οι εκλείψεις που θα σας δημιουργήσουν την αίσθηση της αποκάλυψης στον κοινωνικό σας χώρο, μπορεί να δημιουργήσουν τον Νοέμβριο του 2012 αρκετές προκλήσεις και εσείς να τις αντιμετωπίσετε με άγχος και κάποια ενόχληση. Θα σας απασχολήσουν περισσότερο αν γεννηθήκατε στο τελευταίο δεκαήμερο, αν και εξαρτάται από το σύνολο του χάρτη και για τα δύο πρώτα. Παράλληλα βέβαια, θα έχετε μία ακόμη ευκαιρία για τους στόχους και ενδεχομένως για μία αλλαγή στις επιλογές σας.

Τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2013, θα δεχθείτε μία ακόμη πρόκληση και τότε θα είναι σημαντικό να αναδείξετε τις αξίες που θα σας φέρουν μπροστά σε προσωπικές και οικογενειακές επιρροές. Έγγραφα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας θέλουν μεγάλη προσοχή. Καλύτερα θα είναι προς το τέλος του διμήνου, όπου τα αισθηματικά σας φέρνουν χαρές και ευκαιρίες.

Μετά την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου και ως τα μέσα Νοεμβρίου του 2013, θα διαπιστώσετε πως στην ζωή σας όλα έχουν πάρει νέα τροπή, ιδέες και θα υπάρξει η σπίθα του ενθουσιασμού για νέους ορίζοντες. Ωστόσο, ας μην βιαστείτε για αποφάσεις. Όλα πρέπει να κρίνονται σοβαρά για να κάνετε μόνο επιλογές που θα σας αναδείξουν.

 

alt

Σπίτι και οικογένεια

Η οικογενειακή σας ζωή μέσα στο νέο αστρολογικό και ημερολογιακό έτος, θα είναι εστιασμένη στις προσωπικές σας ανάγκες και συχνά η καριέρα και η προσωπικές σας στιγμές, θα έρχονται σε σύγκρουση. Κι αυτό γιατί οι απαιτήσεις μεγαλώνουν και αν δεν είστε σε μία περίοδο όπου τελειώνει η καριέρα για να ολοκληρώσει τον κύκλο της, συχνά θα σας πιέζουν οι συνθήκες, ενώ θα ξεχνάτε λίγο τους οικείους σας.

Η ανάληψη ευθυνών από άτομα που έχουν προχωρημένη ηλικία στο άμεσο περιβάλλον, θα σας κουράσει προφανώς. Αλλά από την άλλη πλευρά, θα είναι αρκετά δύσκολο να παραμείνετε έξω από την ευθύνη τους. Ζυγίστε τις προϋποθέσεις και κρίνετε κατά περίπτωση. Αν η κοινωνική σας ζωή σας καλεί σε εξόδους τακτικά, τα μέλη της οικογένειας ενδέχεται να θεωρήσουν πως τα αφήνετε μόνα. Αν πάλι η οικογένεια δεν έχει την κατανόηση που επιθυμείτε, τότε είναι πολύ πιθανόν, να αισθάνεστε κάποια απογοήτευση. Εκείνο που πρέπει να αποφύγετε όπως και να έχει, είναι την απομόνωση. Ευτυχώς, ο Δίας στον τομέα των φίλων, σας προσφέρει το περιθώριο για μία ζωή κοινωνική.

 

alt

Αισθηματικά και κοινωνική ζωή

Η κοινωνική σας ζωή είναι σε πλήρη άνθιση ως τα τέλη Ιουνίου και θα ήταν καλό να το εκμεταλλευτείτε δεόντως. Φυσικά, όλες οι γνωριμίες δεν θα είναι κατάλληλες, αλλά για αρκετούς μήνες, θα έχετε ευκαιρίες να διευρύνετε τον κύκλο σας και να κάνετε μία καλύτερη προβολή του προφίλ σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, τότε μπορεί να προκαλέσετε την ζήλια στο ταίρι σας αυτή την χρονιά, αλλά και να μην είστε πολύ κοντά του. Ενδεχομένως, κολακεύεστε να σας θαυμάζουν και αισθάνεστε πως γίνεστε «πάλι παιδιά» από τους ανθρώπους που σας πλησιάζουν, τονίζοντας το «εγώ» σας με όμορφα λόγια και κινήσεις αβρότητας.

Θα κριθούν οι αισθηματικές σας σχέσεις, κυρίως κατά την περίοδο του Νοεμβρίου του 2012, των εορτών του 2012 προς 2013, τον Μάιο του 2013 και τον Οκτώβριο του 2013. Με λεπτομέρειες που θα αναπτύξουμε εκείνες τις ημερομηνίες, θα αισθανθείτε την ανάγκη να αλλάξετε σύντροφο, αν δεν είστε ικανοποιημένοι, ή να αναζητήσετε με επιτυχία το κατάλληλο ταίρι. Οφείλετε όμως να μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις στο εξής, καθώς μία σχέση μπορεί να οδηγηθεί σε σοβαρή και επίσημη, ή να διακοπεί αν δεν σας εκφράζει, την επόμενη διετία.

 

alt

Οικονομικά και καριέρα

Η καριέρα σας έγινε αφορμή για να παλέψετε ενδεχομένως ανάμεσα σε απαιτήσεις και άλλες προκλήσεις που υπήρξαν τους προηγούμενους μήνες. Αν ανταποκριθήκατε στις συνθήκες και δεν  αδρανήσατε, έρχεται μία ανταμοιβή το επόμενο διάστημα. Θα είναι με δύσκολες συνθήκες, ωστόσο, αφού θα σας βαραίνουν υποχρεώσεις ή θα είστε κουρασμένοι. Για τον λόγο αυτό, επιδιώξτε να κάνετε σωστή κατανομή των υποχρεώσεων και να ξεκουράζεστε κατά διαστήματα.

Για αρκετούς μήνες το προηγούμενο αστρολογικό και ημερολογιακό σας έτος, είχατε εμπόδια, αναστολές, δισταγμούς, έξοδα ή καθυστερήσεις. Αυτό έφερε άγχος και είναι κάτι που δεν σας ταιριάζει, αφού δεν το χειρίζεστε πάντα με επιτυχία.

Ως το τέλος του καλοκαιριού, προσέχετε λίγο τις συμφωνίες και τις κινήσεις σας.

Από το φθινόπωρο του 2012, ξεκινά μία περίοδος πρωτοβουλιών για σας, ( διαβάστε περισσότερα για τον Δία και την πορεία σας ως το τέλος του Ιουνίου 2013)  όπου μπορείτε να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας, κυρίως τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Με εύσχημο τρόπο και ευγένεια, θα είστε συμπαθείς και θα κερδίσετε από αυτό.  Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων για τα οικονομικά σας.

Στα τέλη του 2012, επιμείνετε στα θέματα εργασίας, παρά τις αντιξοότητες, γιατί η προσπάθεια θα ανταμειφθεί. Εστιάστε το ενδιαφέρον σας στην καριέρα σας από τον Απρίλιο ως τα τέλη του Μαΐου, όπου θα παρθούν κάποιες αποφάσεις, ενδεχομένως οριστικές. Ενώ ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος του 2013, θα είναι μήνες πρωτοβουλιών για σας.

 

Αυτό-βελτίωση

Σημαντική βοήθεια για σας θα είναι το εξάγωνο του Κρόνου προς τον Πλούτωνα, στα τέλη του φθινοπώρου του 2012 ως το φθινόπωρο του 2013, δηλαδή και μετά από τα επόμενα γενέθλιά σας. Σύνεση και αλλαγή εσωτερική, θα φέρνουν παράλληλα εξωτερικές αλλαγές, πολύ εποικοδομητικές για σας, κυρίως στα θέματα της εργασίας, των συνεργασιών, των σχέσεων. Μία σωστή εσωτερική δουλειά, με νέες ιδέες και νέους ορίζοντες παράλληλα, θα σας βοηθήσει να σπάσετε τα δεσμά της στασιμότητας των ιδεών του χθες.

Ένα ακόμη δυναμικό εξάγωνο μεταξύ της ευεργετικής επιρροής του Χείρωνα προς τον Πλούτωνα, θα το διαβάσετε εδώ, καθώς εξηγούνται επαρκώς όλα τα δεδομένα του. Θα σας προσφέρει εσωτερική γαλήνη, αυτοθεραπεία, αναζωογόνηση και αντίληψη των προσωπικών σας βιωμάτων. Μαθαίνετε αυτά που ως τώρα δεν τολμήσατε να αντικρύσετε, από τον καθρέφτη του ίδιου σας του ψυχισμού.

Μία επιπρόσθετη γοητεία θα έχετε το φθινόπωρο του 2012 και θα μπορείτε να ασχοληθείτε με τα αισθηματικά σας, ξεκαθαρίζοντας σχέσεις και στηρίζοντας όσες πραγματικά σας ενδιαφέρουν. Στα τέλη του 2012 και αρχές του 2013, θα έχετε μία ενδιαφέρουσα αισθηματική άνθιση ενώ τον Ιούλιο του 2013, χαρείτε το καλοκαίρι σας, με αρκετές κατακτήσεις.

Η έμπνευση για σας έχει να κάνει με την εσωτερική καλλιέργεια και την εσωτερική αναζήτηση. Για να αντιληφθείτε περισσότερα στο σημείο αυτό διαβάστε εδώ

 

Υγεία (αυτή είναι μια αστρολογική συμβουλή και όχι ιατρική. Για μια ιατρική προοπτική, παρακαλώ δείτε τον γιατρό σας)

Ευαισθησίες υγείας μπορούν να διευθετηθούν με αναζωογόνηση, αλλαγή στην διατροφή σας και μία πλήρη αλλαγή στον τρόπο ζωής και συνηθειών σας. Κατά συνέπεια, προσπαθήστε να είστε αρκετά προσεκτικοί, αλλά και να ακολουθείτε αν είναι δυνατόν, εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας. Διαλογισμός και μία εμβάθυνση που θα αλλάξουν το σκεπτικό σας, θα βοηθήσουν.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση