Διαφήμιση

Του έρωτα και της ψυχής: Αύγουστος 2013

από την Λίλιαν Σίμου

 

Πινελιές από τις λεπτομέρειες στον αστρολογικό ουρανό για τον έρωτα, για μία διαφορετική νότα κατά την καλοκαιρινή περίοδο, βήμα προς βήμα στις ημέρες που έρχονται.
Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού, αφήνει ένα έντονο στίγμα, καθώς όψεις δυναμικές με τους προσωπικούς πλανήτες του έρωτα, Αφροδίτη και Άρη, δημιουργούν ένα κλίμα έλξης, αισθησιακής διάθεσης, προκλήσεων και ζήλιας, αντιπαραθέσεων και επανασυνδέσεων...

Υπομονή, ελεγχόμενος ενθουσιασμός και εγκράτεια ως προς τις αντιπαραθέσεις, είναι τα κλειδιά των ημερών...

Αλλά, υπάρχουν ιδιαίτερες λεπτομέρειες στον αστρολογικό ουρανό εκτός της πρώτης εικόνας των πλανητικών συνδυασμών, και μέσω αυτών θα δώσουμε το στίγμα των ημερών για να περάσουμε όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα...

 

Ακολουθώντας την ροή μέρα προς μέρα, οι συμβουλές μας είναι οι εξής:

1
Ξαφνικοί έρωτες, ξαφνικές επιστροφές αλλά και κρίσεις μεταξύ των σχέσεων, όταν υπάρχει ζήλια ή πρόβλημα ήδη από το παρελθόν. Ας μην λειτουργούμε εν θερμώ με την παρόρμηση των συγκινήσεων της στιγμής.

2
Ενδιαφέρουσες γνωριμίες μπορεί να φέρει η μέρα αυτή, καθώς αγγίζουν την ψυχή μας βαθιά και μαγνητίζουν δίχως να το καταλάβουμε.

3
«Μοιραίες επιλογές» μπορεί να μας κάνουν να χάσουμε τον έλεγχο της λογικής, σε ό,τι αφορά τις ερωτικές μας επιλογές. Ας αφεθούμε στην ροή, αλλά ας θυμόμαστε πως η «αυριανή μέρα» δεν μας υπόσχεται συγκεκριμένα δώρα!

4
Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κανόπους και τον Σείριο, προσδιορίζουν επιτυχίες για κάθε ερωτική μας εξόρμηση και εξομάλυνση σε σχέσεις που έχουν υποστεί ρωγμές... Ας το εκμεταλλευτούμε!

5
Γοητεύοντας, μπορούμε να προχωρήσουμε προσεκτικά σε νέες γνωριμίες ή να κάνουμε την ήδη υπάρχουσα, πιο σωστή σε λεπτομέρειες!

6
Πληθωρικά συναισθήματα προσδίδουν στη ζωή μας πάθος και μαγνητισμό. Ας μην είμαστε όμως απαιτητικοί με το ταίρι μας. Ακόμη και η αγάπη στην υπερβολή της... κουράζει!

7
Η Νέα Σελήνη έχει ιδιαίτερο ερωτικό χαρακτήρα, καθώς δονεί τις βαθύτερες ανάγκες μας για ζεστασιά, συντροφικότητα, αλλά και εμπειρίες στην αγάπη με ένα τρόπο ξεχωριστό και μοναδικό!

8
Η υπερβολή στην δοτικότητα ή η απαιτήσεις για μεγαλύτερη προσφορά στις ερωτικές μας σχέσεις, θα φέρουν στα άκρα την συζήτηση και μπορεί να μην είναι εύκολο να περάσουμε ήρεμα την μέρα αυτή. Επειδή θα μετανοιώσουμε στην συνέχεια, ας αποφύγουμε τις αντιπαραθέσεις.

9
Οι σκέψεις είναι κοντά σε όσους αγαπάμε και στην προσωπική μας ζωή, είτε θα επιδιώξουμε να περάσουμε την ημέρα με το ταίρι μας, είτε –αν είμαστε μόνοι- θα αναζητήσουμε ένα ταίρι μέσα σε ένα χώρο διασκέδασης ή κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.

10
Σκεπτόμαστε σοβαρά μία σχέση ερωτική που έχει αντέξει στον χρόνο και στις δυσκολίες. Εκείνο που μετρά είναι το ότι έχουμε την ανάγκη για σταθερότητα και μία δέσμευση ουσιαστική.

11
Εναλλαγές διάθεσης, του ύψους και το βάθους, δημιουργούν αστάθεια και οι συγκυρίες για τον καθένα θα δείξουν, πώς θα το χειριστούμε, καθώς δεν έχουμε υπομονή και επαναστατούμε ενάντια στο ταίρι μας.

12
Σήμερα φαίνεται πιο έντονη αδυναμία του χαρακτήρα να χαλιναγωγήσει την ζήλια. Εκρήξεις ζήλιας λοιπόν, ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα και να βυθίσουν την χαρά των σχέσεων.

 

13
Ας μην εμπιστευόμαστε συναισθηματικές καταστάσεις σε ανθρώπους που επιδιώκουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη μας. Κρύβουν κάποια σκοτεινά σημεία και ίσως μας εγκλωβίσουν.

14
Έντονες στιγμές πάθους και ερωτικής διάθεσης, θα μας απογειώσουν σήμερα και μπορεί να αλλάξουν πολλές πεποιθήσεις μας για την αγάπη και τον έρωτα!

15
Μία ενδιαφέρουσα μέρα για να αγγίξουμε την αγάπη και να δεχτούμε συγκινήσεις και ερωτική ανταπόκριση. Η προσφορά έχει αντίκρισμα και είναι πολύ γλυκές στιγμές...

16
Ας αποφύγουμε την επικριτική διάθεση και τα παράπονα προς το ταίρι μας και ας χαλαρώσουμε... το καλοκαίρι ακόμη δεν τελείωσε!

17
Σχέσεις σε λεπτές ισορροπίες.... Ωστόσο μία ελπίδα γεννιέται και μας φέρνει πιο κοντά στο ποθητό αποτέλεσμα... Οι χειρισμοί πλέον απαιτούν ευγένεια και διακριτικότητα!

18
Ο εγωισμός και η επιθυμία να ορίζουμε ατομοκεντρικά τη σχέση, θα δημιουργήσει μία παγίδα για μας τους ίδιους πρώτα... Αγάπη, σημαίνει ελευθερία έκφρασης....

19
Η ερωτική σπίθα μπορεί να γίνει δημιουργική έμπνευση αυτή την εποχή, ας εκφραστούμε με τον πλέον ιδανικό τρόπο για μας!

20
Μία ουτοπία που διατηρήσαμε για καιρό, φαίνεται να ρίχνει τα πέπλα της. Η απογοήτευση δεν πρέπει να μας αποθαρρύνει, αντίθετα θα μας προσφέρει την ευκαιρία να λειτουργούμε το συναίσθημα παράλληλα με τη λογική.

21
Ας είμαστε προσεκτικοί και ας μην πάρουμε αποφάσεις άμεσα για το ταίρι μας ή τις σχέσεις μας ευρύτερα, σήμερα. Όλα μοιάζουν μετέωρα και θα ήταν καλό να δώσουμε χρόνο...

22
Αναγνωρίζοντας πως η τρυφερότητα είναι το καλύτερο φάρμακο για την δύσκολη καθημερινότητα, ας αφιερώσουμε χρόνο σε όσους μας αγαπούν και αγαπάμε. Η ανταλλαγή ζεστασιάς, θα είναι το δώρο της ημέρας και των επομένων ημερών....

23
Ένα έντονο πάθος κινητοποιεί εμάς ή κάποιον άλλο προς εμάς. Υπάρχει τρυφερό υπόβαθρο στην συγκίνηση, αλλά και μία υπερβολή.

24
Τα παράπονα στην ερωτική μας σχέση, ταράζουν τις ισορροπίες και φέρνουν κλυδωνισμούς. Ας παραμείνουμε ευγενείς και ψύχραιμοι.

25
Κεραυνοβόλοι έρωτες και ξαφνικές ευκαιρίες για μία νέα αρχή στην αισθηματική μας ζωή, μοιάζουν με ένα βότσαλο στη λίμνη... όμως δεν είναι σίγουρη η διάρκειά τους...

26
Λίγο δύσκολη η μέρα, καθώς οι αποκαλύψεις βγάζουν στην επιφάνεια ψέματα ή ψευδαισθήσεις και ουτοπίες. Ας αποφύγουμε να δεσμευτούμε συναισθηματικά...

27
Δίχως σωστό χειρισμό, θα έχουμε ευθιξία και απρόβλεπτες αντιδράσεις στις σχέσεις μας. Ας μην βιαστούμε για συμπεράσματα και ας μην εκτονώσουμε τις αγωνίες στον άνθρωπο που αγαπάμε.

28
Διατηρώντας την ψυχραιμία μας, μέσα στην ημέρα μπορούμε να απολαύσουμε όμορφες στιγμές και να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας. Νέες εμπειρίες μας περιμένουν και ερωτικές στιγμές χαράς, θα τις συντροφεύουν...

29
Ας αποφύγουμε να κρίνουμε αυστηρά τον/την σύντροφό μας και να επιβάλλουμε την δική μας νοοτροπία. Ενδεχομένως υπάρχει ανάγκη για λιγότερο εγωισμό και περισσότερο διαλλακτική στάση.

30
Η μέρα έχει θετικές προδιαγραφές, αν αποφύγουμε τις σκοτεινές σκέψεις, την ζήλια και την ανασφάλεια στον έρωτα. Ας έχουμε ευγένεια και σεβασμό προς το ταίρι μας.

31
Οι επιθυμίες μας περιορίζονται από κάποιες συμβάσεις, αλλά θα βοηθήσει να είμαστε συνεπείς προς τον λόγο μας και να σεβόμαστε το ταίρι μας, με τα θετικά και αρνητικά του, όπως και ο/η σύντροφός μας, να έχει σεβασμό προς τις προσωπικές μας ανάγκες.

 

Καλό μήνα Αύγουστο, καλό τέλος καλοκαιριού!!!

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση