Διαφήμιση

Ο Ερμής στον Λέοντα από 8 ως 24 Αυγούστου

 

Από την Ματίνα Φατούρου


Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της νοημοσύνης μας, θα εισέλθει στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα στις 8 Αυγούστου και ώρα 3.15 μ.μ. με ωροσκόπο την αναιρετική 29η μοίρα του Σκορπιού και με τη Σελήνη να βρίσκεται στην 4η μοίρα της Παρθένου. Στο ζώδιο του Λέοντα θα κινηθεί μέχρι τις 24 Αυγούστου και ώρα 1.40 π.μ. και έπειτα θα εισέλθει στο ζώδιο της Παρθένου, όπου είναι κυβερνήτης.

Η οικοθεσία του, ο 8ος οίκος που θα βρεθεί με την είσοδό του αυτή στο ζώδιο του Λέοντα, μας προμηνύει πως ο πλανήτης θ' ασχοληθεί ιδιαίτερα με θέματα 8ου οίκου, δηλαδή με την διερεύνηση του εσωτερικού μας κόσμου, την μεταμόρφωση και την αναγέννηση, το οποίο απαιτεί απομόνωση στον εαυτό μας. Η επικοινωνία βέβαια σ' αυτή την περίπτωση δεν είναι σε υψηλά επίπεδα με τον περίγυρό μας!

Η διέλευσή του γενικότερα αυτή, από το ζώδιο του Λέοντα θα μας ενισχύσει αρκετά την λογική, κάτι το οποίο βέβαια θα είναι πολύ βοηθητικό την παρούσα χρονική στιγμή με τις δύσκολες καταστάσεις που όλοι βιώνουμε, αλλά θα επιφέρει και την σωστή ισορροπία μεταξύ της ενδοσκόπησής μας και της επικοινωνίας που όλοι θα θέλουμε να διατηρήσουμε αυτές τις μέρες, που αν μη τι άλλο η καρδιά του δεκαπενθήμερου αυτού, ο Δεκαπενταύγουστος, είναι επίσημη αργία των Ελλήνων και οι κυριότερες μέρες των καλοκαιρινών διακοπών μας.

Ο Ερμής επίσης στο ζώδιο αυτό θα μας τονώσει την θετικότητα και την γενναιοδωρία μας όπως επίσης θα μας χαρίσει χαρούμενες νότες ανεμελιάς, βασικό συστατικό για όσους βρίσκονται σε διακοπές, αλλά και για όσους βρίσκονται εντός των τειχών! Παρ' όλο ταύτα, η υπευθυνότητα είναι στοιχείο που θα μας χαρακτηρίσει αυτές τις δεκαπέντε ημέρες, η οποία θα πηγάζει από τα αισθήματά μας προς τους άλλους και όχι από τα "πρέπει" που έχουμε μάθει ν'ακολουθούμε!

Από την κίνησή του αυτή, θα προσδώσει σε ατομικό επίπεδο αυτοπεποίθηση και έτσι θα έχουμε την δυνατότητα να σχεδιάσουμε τις εκκινήσεις μας σ' ένα γενικό πλάνο. Η έμπνευση θα είναι επίσης στοιχείο που θα αναζωπυρωθεί και όσοι ασχολούνται με γραπτά θα καλλιτεχνήσουν μέσα από το πηγαίο γράψιμο των ημερών! Η έκφρασή μας θα χαρακτηριστεί από ζωντάνια και δυναμικότητα. Η σφαιρική αντίληψη των θεμάτων μας θα είναι επίσης ένα θετικό αποτέλεσμα της διέλευσης αυτής. Η αισιοδοξία, παρ' όλες τις δύσκολες συντεταγμένες των καιρών, δεν θα μας αφήσει περιθώρια πεσιμιστικών σκέψεων και καθώς θα εισέλθει και η Αφροδίτη στις 16 Αυγούστου στο ζώδιο του Ζυγού, θα μας δώσουν ελπίδες για καλύτερες συνεργασίες και οικονομικές ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας.

Ο ενθουσιασμός και η πληθώρα σχεδίων θα βρεθούν στο προσκήνιο, αλλά και η σύνεση με την "ανοιχτή ματιά" στο αύριο και στις εξελίξεις του, θα συμπεριληφθούν στις σκέψεις μας και στον αγώνα μας για την απόκτηση των υλικών αγαθών μας.

Άτομα που έχουν τον γενέθλιο Ερμή τους στο ζώδιο του Λέοντα, με την επιστροφή αυτή, τονίζονται βέβαια τα θέματα του πλανήτη και του οίκου που βρίσκεται. Ο γενέθλιος Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα δίνει άτομα που είναι ικανά να διοικήσουν, να οργανώνουν ομάδες και γενικότερα να διακριθούν στο επάγγελμά τους έχοντας νοητική δύναμη που πραγματώνει σχέδια με σταθερότητα.

Κλείνοντας, θέλω να σας υπενθυμίσω, πως ο Ερμής θεωρείται ουδέτερος και χρωματίζεται από τις ιδιότητες του πλανήτη που σχηματίζει όψη ή επηρεάζεται από τα χαρακτηριστικά του. Στο ζώδιο του Λέοντα θα χρωματίσει τις μέρες μας πάντως με φαντασμαγορικές βραδιές και τρυφερές συζητήσεις που στοχεύουν στην απόλαυση του έρωτα και της διασκέδασης!

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση