Διαφήμιση

Αφροδίτη στον Ζυγό από 16 Αυγούστου

Προσπάθεια ισορροπίας στις σχέσεις
Από την Ματίνα Φατούρου

 

Η Αφροδίτη, πλανήτης της αρμονίας και της αγάπης, εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού στις 16 Αυγούστου και ώρα 6.40 μ.μ. και θα κινηθεί στο ζώδιο αυτό μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.15 μ.μ. Στον Ζυγό όπως και στον Ταύρο είναι κυβερνήτης, δηλαδή η φύση του πλανήτη ταιριάζει απόλυτα με την φύση του ζωδίου. Η διέλευση αυτή λοιπόν είναι θετικότατη για την Αφροδίτη, η οποία μπορεί να εκφράσει ανεμπόδιστα και αρμονικά όλες τις ιδιότητές της!

Στο ζώδιο του Ζυγού, η Αφροδίτη κινείται σε ένα πιό βαθύ συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο, απ' ό,τι στο ζώδιο του Ταύρου. Άτομα που έχουν τον Ήλιο και την Αφροδίτη τους στον Ζυγό, είναι συνήθως εκείνοι που ανοίγονται στα πνευματικά μονοπάτια με μεγαλύτερη ευκολία, αν έχουν βάση μια σταθερή και έντονα συναισθηματική σχέση. Εδώ η Αφροδίτη είναι επίσης διεισδυτική και έχει κατανόηση προς τα άτομα που την περιβάλλουν και στις περιστάσεις. Είναι ένας καλός αναμεταδότης της χαράς και γενικά πολύ ζεστή, ευχάριστη και κοινωνική με τον περίγυρό της. Η γοητεία που εκπέμπει δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο και η τρυφερότητα που εκφράζει είναι για όλους πόλος έλξης και εφαλτήριο εκκίνησης για την δημιουργία νέων σχέσεων και την ενδυνάμωση των ήδη υπαρχόντων.

Κατά την διέλευσή της αυτή, θα απολαύσουμε την "αγάπη" και το φλερτ και θ' αναζητήσουμε στη ζωή μας ισότιμους συντρόφους που μας φέρνουν αρμονία στη ζωή μας και θα χαρούμε καλούς και περιποιητικούς τρόπους που οδηγούν σε άμεσες επαφές με άλλα άτομα του περιβάλλοντός μας. Η προσοχή που χρειάζεται εδώ, είναι να μην αναλωθούμε σε σχέσεις οι οποίες δεν αξίζουν για εμάς, αλλά ν' αναζητήσουμε την ανταπόκριση συναισθημάτων στις σχέσεις μας, για να έχουμε τις σωστές ισορροπίες στη ζωή μας.

Η Αφροδίτη επίσης κατά την διέλευσή της αυτή, συμβάλλει ως ένα βαθμό στην εκλέπτυνση του νου και χαρίζει τάσεις για αναζήτηση της φύσης της, όπως είναι η μουσική, η ποίηση και το τραγούδι. Βοηθάει το νου μας να κατευθυνθεί προς την φαντασία, τον ιδεαλισμό, την αίσθηση της ομορφιάς και του καλού γούστου. Η τέχνη λοιπόν και ο πολιτισμός είναι θέματα που θα μας ελκύσουν και όσοι έχουν καλλιτεχνικές τάσεις θα δημιουργήσουν έργα με ξεχωριστή αίσθηση της αρμονίας.

Γενικά, η κοινωνικότητα θα είναι έντονη, θ' αυξηθούν οι φίλοι και οι γνωστοί, όπως και η δημοτικότητά μας. Θα είμαστε καλοί ακροατές στις συζητήσεις μας με τους άλλους και αρκετά συνεργάσιμοι. Ελκυστικοί και γοητευτικοί, όσοι ψάχνουν σύντροφο, θα επιτευχθεί ο στόχος μέσα από το ερωτικό παιχνίδι, για έναν ζωντανό δεσμό με το άλλο άτομο, με ρομαντισμό, προσαρμοστικότητα και αφιέρωση στο έτερον ήμισυ. Η ευχαρίστηση που θα λάβουμε από τα παραπάνω, θα είναι ένα θετικό στοιχείο εν' όψη ακόμα των καλοκαιρινών διακοπών μας.

Στο ζώδιο του Ζυγού, είναι μία καλή θέση για πετυχημένους και ευτυχισμένους γάμους, που έχουν σα βάση τους την πίστη, την αφιέρωση στον σύντροφό τους, την κατανόηση και την αγάπη. Και βέβαια, επειδή η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει και τα οικονομικά οφέλη, τα οποία προέρχονται από συνεργασίες ή ακόμα και από το έτερον ήμισυ, θέματα οικονομικά θα πάρουν έναν καλύτερο δρόμο και συνεργασίες που θα έχουν νέες εκκινήσεις αυτό το χρονικό διάστημα θα έχουν καλή έκβαση στον τομέα αυτό, παρ' όλες τις αντίξοες συνθήκες που ζούμε.

 

Κατά το χρονικό διάστημα που θα διευλαύνει από το ζώδιο του Ζυγού, θα σχηματίσει τις εξής σημαντικές όψεις:

α) Ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 24 Αυγούστου και ώρα 1.00 μ.μ. Η όψη αυτή, δύσκολη για σχέσεις και συνεργασίες, μας προτρέπει να κινηθούμε με σύνεση και υπομονή για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν. Οι αποκαλύψεις είναι μέσα στο πρόγραμμα! Στο πλανητικό σκηνικό όμως, υπάρχουν δυο θετικά στοιχεία που θα μας διευκολύνουν την συγκεκριμένη ημέρα. Ο Ερμής μας σε σύνοδο με τον Regulus, τον βασιλικό αστέρα, θα μας χαρίζει διαύγεια νου και θα μας στηρίζει σε συζητήσεις. Η Σελήνη μας στο ζώδιο του Κριού επίσης, μας προτρέπει σε κινήσεις που πρέπει να κάνουμε για να επιτύχουμε τους στόχους μας.

β) Μια όψη αντίθεσης με τον Ουρανό στις 26 Αυγούστου και ώρα 9.00 μ.μ. Η όψη αυτή επιφέρει ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες και αν έχουν δοθεί σοβαρές αφορμές για τη διάλυση τους, μπορεί να "σπάσουν" κάτω από την επήρεια της όψης αυτής. Το θετικό στοιχείο της ημέρας, η Σελήνη μας στο ζώδιο του Ταύρου, που μας χαρίζει τα σωστά εφόδια για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και τις δυσκολίες μέσα στα επιτρεπτά όρια της συνειδητότητάς μας.

γ) Μια όψη τετραγώνου με τον Δία στις 28 Αυγούστου και ώρα 00.40 π.μ. Η όψη αυτή, μπορεί να επιφέρει σπατάλη συναισθημάτων. Αν υπάρχει τρίτο άτομο μέσα στη σχέση, οι καταστάσεις εντείνονται. Σελήνη και Άρης, την συγκεκριμένη ώρα, σε αναιρετικές μοίρες, αλλά ευτυχώς σε όψη εξαγώνου, η οποία όμως δεν δείχνει ξεκάθαρα την έκβαση του θέματος που μας απασχολεί. Το θετικό στοιχείο είναι η Δήμητρα που θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Regulus, στο μεσοδιάστημα Δία – Αφροδίτης, η οποία ευτυχώς θα μας προσδώσει έναν θετικό τρόπο σκέψης για να φιλοσοφήσουμε τα θέματα που μας απασχολούν.

 

Ακολουθούν μικρές συμβουλές και προβλέψεις για τα ζώδια και τους ωροσκόπους.

Κριός :
Θετική διέλευση για εσάς, για θέματα γάμου και συνεργασιών. Όσοι έχετε μια σταθερή σχέση, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Όσοι ψάχνετε για ταίρι, είναι μια ευνοϊκή περίοδος για εσάς. Στις δύσκολες όψεις κρατήστε χαμηλούς τόνους στις σχέσεις σας. Χαλιναγωγήστε τις παρορμητικές συμπεριφορές σας για να ξεπεραστούν προβλήματα.

Ταύρος :
Για εσάς θέματα εργασιακά μπορούν να δεχτούν θετικές εξελίξεις. Η φήμη σας στον εργασιακό τομέα είναι κάτι που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Στις δύσκολες όψεις, κρατήστε χαμηλούς τόνους με συναδέλφους. Όσοι έχετε προβλήματα στο χώρο εργασίας, μην δώσετε αιχμές και δώστε πίστωση χρόνου για να δείτε τις εξελίξεις ξεκάθαρα.

Δίδυμοι :
Η διέλευση αυτή της Αφροδίτης, σας χαρίζει έντονο ερωτισμό. Εκμεταλλευτείτε το για να συσφίξετε δεσμούς όσοι έχετε σταθερές σχέσεις. Όσοι είστε ελεύθεροι, είναι καλή εποχή για να βρείτε ταίρι. Στις δύσκολες όψεις, μην ρισκάρετε, γιατί μπορεί να χάσετε! Μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να εκφραστούν χωρίς σοβαρότητα.

Καρκίνος :
Η Αφροδίτη θα σας χαρίσει ευχάριστο κλίμα στον χώρο του σπιτιού σας, ώστε να εκφράσετε την "αγάπη" στα οικεία σας άτομα. Η ενασχόλησή με την διακόσμηση του χώρου σας, θα σας επιφέρει γαλήνη και χαρά. Στις δύσκολες όψεις, κρατήστε χαμηλούς τόνους σε θέματα που θα προκύψουν με τους γονείς σας και γενικότερα στον χώρο της οικίας σας.

Λέων :
Ευνοϊκή διέλευση για εσάς, που θα χαρίσει διάθεση για φλερτ στους ελεύθερους και τάση για δημιουργία μιας νέας σχέσης. Στις σταθερές σχέσεις θα χαρείτε την αρμονία μέσα από ευτυχισμένες στιγμές με το έτερον ήμισυ. Στις δύσκολες όψεις, κινηθείτε με υπομονή και σύνεση να λύσετε τις διενέξεις σας. Μην οδηγηθείτε από άγχος σε κινήσεις που δεν είναι ταιριστές με την ιδιοσυγκρασία σας.

Παρθένος :
Διευκόλυνση στον οικονομικό τομέα θα έχετε την περίοδο αυτή. Οι τρόποι που θα λάβετε χρήματα θα ποικίλουν! Κατά τις δύσκολες όψεις, προσέξτε τα έξοδά σας και γενικότερα κάντε διάγραμμα των εξόδων σας για να μπορέσετε ν' ανταπεξέλθετε στις δυσχέρειες.

Ζυγός :
Η διέλευση αυτή θα σας χαρίσει γλυκύτητα και θα η κοινωνικότητά σας θα ανέλθει σημαντικά. Εκμεταλλευθείτε τις συνθήκες και δημιουργήστε νέες σχέσεις όσοι είστε μόνοι. Όσοι είστε δεσμευμένοι, λειάνετε τις σχέσεις σας με αγάπη και αφοσίωση στο έτερον ήμισυ. Στις δύσκολες όψεις, κρατήστε τις σωστές ισορροπίες στις σχέσεις που είναι σημαντικές για εσάς.

Σκορπιός :
Η διέλευση της Αφροδίτης, επιφέρει ηρεμία στον εσωτερικό σας κόσμο, με καλά αποτελέσματα στην επικοινωνία με τον περίγυρό σας. Αποφύγετε να μπείτε σε πειρασμούς που θα σας δυσκολέψουν την ζωή! Κατά τις δύσκολες όψεις ειδικότερα, αποφύγετε να ρισκάρετε σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει για να δείτε τι ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

Τοξότης :
Θετικότατη όψη για να απολαύσετε φιλικές συντροφιές και να γνωρίσετε νέους φίλους. Σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να προκύψουν μέσα από τον φιλικό σας περίγυρο. Στις δυσμενείς όψεις, απομακρυνθείτε από προβλήματα που θα δημιουργηθούν στον φιλικό σας περίγυρο και γενικότερα βρείτε λύσεις για να διευκολύνετε τις σχέσεις σας με φίλους. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν επίσης σε ομάδες και συλλόγους. Αναζητούν την επίλυσή τους μέσα από την επικοινωνία.

Αιγόκερως :
Όσοι επιστρέφετε στον επαγγελματικό σας χώρο αυτό το χρονικό διάστημα της διέλευσης της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ζυγού, θα ανταμειφθείτε με την κοινωνική φήμη που είναι βασικό συστατικό της σκληρής εργασίας που έχετε προσφέρει και προάγγελος εσόδων. Η κοινωνική φήμη, μπορεί επίσης να επέλθει και μέσα από έναν γάμο που είστε κοινωνικά αποδεκτοί. Κατά τις δύσκολες όψεις, κρατηθείτε μέσα σε λογικά πλαίσια και αποφύγετε ρήξεις μέσα στην οικογένειά σας.

Υδροχόος :
Ταξίδια με τον σύντροφό σας ευνοούνται αυτή την εποχή. Όσοι έχετε επιλέξει το τέλος του καλοκαιριού για τις διακοπές σας, μπορεί να έχετε ευκαιρίες να ταξιδέψετε εκτός της χώρας. Τις ημέρες που θα σχηματίσει η Αφροδίτη δύσκολες όψεις, ετοιμαστείτε για τους προορισμούς σας με ιδιαίτερη προσοχή, όσον αφορά κρατήσεις ξενοδοχείων, εισιτήρια κ.λ.π.

Ιχθείς :
Εσείς ευνοείστε σε οικονομικά θέματα που προέρχονται από δημόσιες υπηρεσίες, ή από τον σύντροφό σας. Η Αφροδίτη επίσης εδώ, σας προσδίδει πάθος στις σχέσεις σας και ένα πέπλο μυστηρίου που θα έλξει τον ερωτικό σας σύντροφο ξανά από την αρχή. Το σωστό timing που θα έχετε αυτό το χρονικό διάστημα, είναι το ατού που έχετε στα χέρια σας για να απολαύσετε ό,τι επιθυμείτε.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση