Διαφήμιση

ΔΩΡΕΑΝ χάρτης γενέθλιος και συναστρίας

Νέο: Δωρεάν υπολογισμός γενέθλιου χάρτη στο astrolife.gr και χάρτη συναστρίας


Ξεκινάμε μία σειρά από υπολογιστικά προγράμματα για όλα τα μέλη, με πρώτο τον γενέθλιο χάρτη. (συνοδεύεται από ανάλυση στα αγγλικά, αλλά  θα μεταγλωτιστεί).  Θα βρείτε λινκ στην Αρχική σελίδα  στις Ανακοινώσεις ή υποενότητα στην κατηγορία "ο χάρτης σας", στην κατηγορία "Υπολογιστικά προγράμματα".

Ως τώρα, έχουμε τον γενέθλιο με την αγγλική προς το παρόν ανάλυση, την ανάλυση των μοιρών σας με ταλέντα και ιδιότητες και όχι ασαφείς -για τους περισσότερους- εικόνες, τον διπλό χάρτη της συναστρίας και το σύνθετο ωροσκόπιο συναστρίας.

Μπορείτε να μελετήσετε τους χάρτες που σας ενδιαφέρουν και να τους εκτυπώσετε. 

Και έπεται συνέχεια...

Σχόλια 

 
#1 Λίλιαν Σίμου 17-08-2011 01:19
Αγαπητή Όλγα

Καλησπέρα σας

Θα βρείτε τους χάρτες που θέλετε στα υπολογιστικά μας προγράμματα της πρώτης σελίδας. Σύντομα θα έχουμε κι άλλες ενημερώσεις.

σας ευχαριστούμε

με εκτίμηση

Λίλιαν Σίμου
Παράθεση
 
 
#2 Λίλιαν Σίμου 11-09-2011 15:00
Αγαπητή Μαρία

Υπάρχει στην Αρχική σελίδα μία σειρά από υπολογιστικά προγράμματα. Προσπαθήστε να βγάλετε τους χάρτες σας. Αν έχετε δυσκολία κάπου, ρωτήστε μας. Λόγω καλοκαιρινών διακοπών, δεν είχα ευχέρεια να δω τα μηνύματα με τη σειρά, λυπάμαι για την καθυστερημένη απάντηση.

με εκτίμηση

Λίλιαν Σίμου
Παράθεση
 
 
#3 Λίλιαν Σίμου 11-09-2011 15:03
Αγαπητή marth

Ρωτήστε μας στο φόρουμ των αναγνωστών, εδώ το άρθρο ανακοινώνει απλά τα προγράμματα για να βγάζετε χάρτες και να τους μελετάτε εσείς.

Βέβαια, μία πρόγνωση πλήρης μπορεί να γίνει μόνο με μελέτη ενός αστρολόγου, επομένως, αν θέλετε, μπορείτε να με καλέσετε στην γραμμή επικοινωνίας που έχουμε στο μπάννερ είτε με ένα άλλο τρόπο (κινητό τηλέφωνο, προσωπικό μήνυμα, ηλεκτρονικό μήνυμα) να κλείσουμε μία συνεδρία. Γιατί δεν είναι σωστό να δίνουμε επιφανειακά απαντήσεις σε σοβαρά θέματα, δίχως μελέτη πολλών συστημάτων πρόγνωσης.

με εκτίμηση

Λίλιαν Σίμου
Παράθεση
 
 
#4 Λίλιαν Σίμου 05-11-2011 21:47
Αγαπητό μέλος erifylh

Τον χάρτη θα τον δημιουργήσετε από τα αστρολογικά μας προγράμματα που είναι στην αρχική σελίδα.

Αν κάποια στοιχεία σας δυσκολεύουν, ρωτήστε μας στο φόρουμ

με εκτίμηση

Λίλιαν Σίμου
Παράθεση
 
 
#5 tinac 04-01-2012 14:18
Καλημλερα, δυσκολευομαι να βρω τον χαρτη μου υπάρχει περίπτωση βοήθιειας απο μέρους σας???? ¨οπως και κάποιους α΄λλους χάρτες.
Φιλικά
Τίνα Ορφανού
Παράθεση
 
 
#6 Λίλιαν Σίμου 04-01-2012 17:52
Αγαπητή tinac

Τι θέλετε για τους χάρτες;
Παράθεση
 
 
#7 Λίλιαν Σίμου 01-02-2012 03:06
Αγαπητή Κατερίνα

Χαίρομαι που αγαπάς την αστρολογία και ασχολείσαι τόσα χρόνια. Αλλά αφού έχεις σχέση με το αντικείμενο αυτό, θα γνωρίζεις πως για να βρω μία σχέση αν είναι καρμική ή όχι, πρέπει να μελετήσω πολλούς χάρτες και στοιχεία, άρα δεν μπορεί αν γίνει σε μία σύντομη ματιά.

Επειδή κατανοώ τι σε εντυπωσιάζει στην έλξη αυτή, όντως θα υπάρχουν σημαντικά στοιχεία, αλλά μία τέτοια ανάλυση για να δώσει απαντήσεις θέλει έξι χάρτες ανάλυση και σύγκριση. Οπότε σε μία συνεδρία μπορούμε να το κάνουμε, εδώ με μία ματιά δεν θα μπορώ να εκφέρω γνώμη

ευχαριστώ πολύ και εσύ να είσαι ευτυχισμένη

με εκτίμηση

Λίλιαν Σίμου
Παράθεση
 
 
#8 Λίλιαν Σίμου 16-04-2012 18:56
Αγαπητή Ελεάννα

Μπορείτε να υπολογίσετε τον χάρτη σας στα υπολογιστικά μας προγράμματα. Εδώ απλά το αναφέρουμε πως έχετε την δυνατότητα αυτή. Είναι στην πρώτη σελίδα του Astrolife.gr

Να είστε καλά

Λίλιαν Σίμου
Παράθεση
 
 
#9 Λίλιαν Σίμου 03-06-2012 16:52
Αγαπητή dina-33

αν κοιτάζετε τον απλό χάρτη συναστρίας, η οικοθεσία είναι στον ίδιο χάρτη, ο α΄έχει με κόκκινο χρώμα τους πλανήτες, και οι οίκοι είναι δικοί του. Ο β. με μαύρο χρώμα είναι στους οίκους του α. Μετά μπορείτε να βάλετε διαφορετικά τη σειρά και θα δείτε το ανάποδο, με τον β, μέσα και με κόκκινο χρώμα και τους πλανήτες του α με μαύρο να είναι στην οικοθεσία του β.

με εκτίμηση

Λίλιαν Σίμου
Παράθεση
 
 
#10 Λίλιαν Σίμου 23-08-2012 17:03
Αγαπητό μέλοςAnakosta

Αυτά έχουν ήδη προγραμματιστεί σε άρθρα και θα αναρτηθούν το φθινόπωρο. Οπότε τότε να συζητήσουμε για το καθένα χωριστά. Δεν μπορεί να αναπτυχθεί δίχως μία βάση ένα θέμα τέτοιο για διαφορετικά στοιχεία.

σας ευχαριστούμε και να είστε καλά

με εκτίμηση

Λίλιαν Σίμου
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση