Διαφήμιση

Αστεροειδείς¨Ερως και Ψυχή


Έρως και Ψυχή: για μία ζωή γεμάτη Έρωτα!

Από την Λίλιαν Σίμου

Η αστρολογία περιγράφει με πολλούς τρόπους την Αγάπη, ας δούμε τι μας λένε δύο σημαντικοί αστεροειδείς γι’ αυτήν, ο Έρως και η Ψυχή και ας ακολουθήσουμε τα βήματά τους για να περάσουμε μία όμορφη ζωή, γεμάτη συγκινήσεις!

«Έρως ανίκαται μάχαν» έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Ο έρωτας, αυτός ο φτερωτός θεός με τα βέλη του κάνει τους ανθρώπους, άλλοτε να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας κι άλλοτε να βυθίζονται σε μεγάλη απελπισία. Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, γίνεται πάντα αναφορά στο όνομά του.
Κι η αστρολογία, τι θα μπορούσε να πει για τον συμβολισμό του έρωτα μέσα στον γενέθλιο χάρτη; Συνηθίζουμε να μελετάμε τις πληροφορίες της Αφροδίτης (για τα αισθήματα και τον τρόπο που αγαπάμε), της Σελήνης (για τις βαθιές συγκινήσεις μας), του Άρη (για τον τρόπο που επιθυμούμε ή διεκδικούμε τους αγαπημένους μας, ή τον 5ο οίκο, τομέα που αφορά τις προσωπικές κι αισθηματικές μας σχέσεις.
Ωστόσο, πέρα από αυτά τα πιο γνωστά σημεία αναφοράς, η αστρολογία μας προσφέρει ένα ευρύ πεδίο αναφοράς, με άλλους παράγοντες, τους οποίους, συχνά αγνοούμε…

«Οι αστεροειδείς ή «μικρότεροι πλανήτες»
δεν είναι επ’ ουδενί μικρότεροι στην σημασία
ή την δύναμη της έκφρασής τους».

Demetra George & Douglas Bloch

 

 

Αστεροειδής Psyche 16  -Ψυχή

Eίναι ο αστεροειδής με αύξοντα αριθμό ανακαλύψεως 16. Ανακαλύφθηκε στις 17 Μαρτίου 1852 από τον Annibale de Gasparis, που παρατηρούσε από τη Νάπολη της Ιταλίας και πήρε το όνομα της νύμφησ Ψυχής από την αρχαία ελληνική μυθολογία.

Οι διαστάσεις της Ψυχής είναι 280×230×190 km, που δίνουν μία μέση «διάμετρο» 240 km και την καθιστούν έναν από τους 15 μεγαλύτερους αστεροειδείς της Κύριας Ζώνης και ίσως τον μεγαλύτερο αστεροειδή τύπου M (metallic, μεταλλικός). Παρατηρήσεις της Ψυχής με ραντάρ υποδεικνύουν σύσταση σχεδόν αποκλειστικά από σίδηρο και νικέλιο.  Εμφανίζεται ως γνήσιο παράδειγμα πυρήνα από κάποιο μεγαλύτερο σώμα που διαλύθηκε. Η μικρή για μέταλλα πυκνότητα της Ψυχής αποδίδεται σε πολύ πορώδη υφή και χαλαρή συσσωμάτωση του υλικού της.

Αστρολογικά συμβολίζει την αναγνώριση τυχόν παιδικού τραύματος, την ψυχολογική αίσθηση της ευαισθησίας, τη διορατικότητα, τις μνήμες, την ψυχική ικανότητα, τις ψυχοσωματικές ευαισθησίες. Αλλά περισσότερο, θεωρείται πως είναι ένα σημείο στο χάρτη πολύ ευάλωτο, όπου η ψυχή μας εκδηλώνεται απροστάτευτη, άγουρη και εύκολη να τραυματιστεί, με στόχο να εισπράξει την εμπειρία, να ωριμάσει και να επανέλθει στη Θεία Αρχή.

Η Ψυχή αντιπροσωπεύει την ανώτερη διάσταση της Αφροδίτης, εκφράζοντας την εξευγενισμένη, άπιαστη αγάπη και την ψυχική αρμονία ανάμεσα στους εραστές. Την ψυχική ευαισθησία που έχει σχέση με τις σκέψεις και τα συναισθήματα του άλλου. Την ψυχική ένωση που ξεπερνάει τα όρια της λογικής και αγγίζει τη μεταφυσική διάσταση της σχέσης. Την ανάγκη για βαθιά, σχεδόν διαισθητική επικοινωνία, που δεν προσαρμόζεται σε ρηχές και εφήμερες σχέσεις.

Στην αρνητική της ερμηνεία, η Ψυχή, δείχνει την έλλειψη ευαισθησίας για τους άλλους και την ανάγκη για δημιουργία φανταστικών και υπερβατικών σχέσεων.

Αν θελήσουμε να ενώσουμε τον Έρωτα και την Ψυχή, στη Συναστρία δύο ατόμων, οι όψεις τους, αν υπάρχουν, θα μας δώσουν την ερωτική χημεία μεταξύ τους.

Επίσης, οι αιώνιοι εραστές, συχνά στη Συναστρία τους, έχουν δυνατές όψεις, δηλαδή, συνόδους και αντιθέσεις.

Η Αγία Μπερναντέτ της Λούρδης, είχε τον αστεροειδή αυτό σε σύνοδο με τον Β. Δεσμό της και το Γαλαξιακό κέντρο στον Τοξότη, στον 7ο οίκο της (η προσφορά της προς τους άλλους) και σε παραλληλία με τον Κρόνο της, κυβερνήτη του 10ου της οίκου, αλλά και πλανήτη της εγκράτειας και της ασκητικής ζωής.

 

Αστεροειδής Eros 433- Έρως

Ο αστεροειδής 433 Έρως έχει τροχιά μεταξύ Αφροδίτης και Άρη (των οποίων, μυθολογικά, είναι γιος) και χρειάζεται 1,76 χρόνια για μία πλήρη περιστροφή. Πρόσφατα οι επιστήμονες αποφάσισαν ν’ ασχοληθούν με την μελέτη του. Ας δούμε περισσότερα αστρονομικά στοιχεία.
O αστεροειδής Ερως φαίνεται ότι δημιουργήθηκε κατά το σχηματισμό του ηλιακού μας συστήματος και αποτελεί προϊόν των έντονων διαδικασιών που λάμβαναν χώρα τότε, σύμφωνα με νεότερες απόψεις των επιστημόνων.
Στις 17 Φεβρουαρίου 1996 η NASA εκτόξευσε μια διαστημοσυσκευή με την ονομασία NEAR (Near Earth Asteroid Rendezvous Mission), με στόχο την μελέτη του αστεροειδούς Έρωτα (433). Η αποστολή αυτή ήταν η πρώτη στα πλαίσια του προγράμματος 'Ανακάλυψη' (Discovery Program), το οποίο συνίσταται σε σύντομες, χαμηλού κόστους που δεν υπερβαίνει τα 150 εκατομμύρια δολλάρια, αποστολές σε διάφορα μέλη του Ηλιακού μας Συστήματος. O σχεδιασμός και η κατασκευή της συσκευής έγινε στο εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φυσικής του πανεπιστημίου John Hopkins στο Laurel του Maryland, όπου προϊσταται ο Έλληνας καθηγητής Σταμάτης Κριμιζής.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Ερως αποτελείται από το ίδιο υλικό με εκείνο των επονομαζόμενων χονδριτών. Οι χονδρίτες είναι πρωτογενείς μετεωρίτες, υπολείμματα των οποίων έχουν βρεθεί και στη Γη

Όταν κυβερνά τον αστρολογικό χάρτη, από ζώδιο, οίκο και όψεις, σημειοδοτεί τα «πιστεύω» μας, τον προσανατολισμό και τις εμπειρίες της ερωτικής αγάπης. Συμπεριλαμβάνει δημιουργικά πάθη, ενώσεις με πάθος που μας μεταμορφώνουν, τη μοιραία έλξη. Η Αφροδίτη, άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Έρωτα, συμβολίζει την ερωτική ευχαρίστηση. Ο Έρως συμβολίζει τη δύναμη της ερωτικής ένωσης, τη μοναδικότητα της στιγμής, για την οποία θυσιάζουμε τα πάντα. Η Αφροδίτη δημιουργεί καλλιτεχνικά μέσα από αισθήματα αγάπης. Ο Έρως δημιουργεί καλλιτεχνικά μέσα από το πάθος για το ανέφικτο.
Είναι γεγονός πως η θέση του Έρωτα στην κοινωνία δεν έχει εκτιμηθεί σωστά. Συνήθως αξιολογούμε μία σχέση από την διάρκειά της και τη σταθερότητά της. Με τον Έρωτα έχουμε μία εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Είναι απόλυτα ενωτικός και προσωπικός και βασίζεται στον κίνδυνο και στο βάθος των αισθημάτων.


Θα λέγαμε πως τώρα, στην σύγχρονη αστρολογία, όπου έχουμε συμπεριλάβει τους εξωκρόνιους πλανήτες και τον Χείρωνα, ο Έρως έρχεται να προσθέσει μία ακόμη σημαντική λεπτομέρεια στο χάρτη μας. Εκφράζεται άλλοτε σαν Αφροδίτη, άλλοτε σαν Άρης, άλλοτε σαν Ποσειδώνας κι άλλοτε σαν Πλούτωνας. Πολύμορφος στο σύνολό του, καθώς πολύμορφα είναι τα πάθη που κρύβονται στο βάθος της ψυχής. Ασαφής ή δυσδιάκριτος, καθώς με δυσκολία διακρίνουμε τι μας συμβαίνει. Απλώς τον βιώνουμε χωρίς λογική.

 

 

Μυθολογία ΕΡΩΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ 

Η Ψυχή ήταν κόρη βασιλιά και είχε δυο αδελφές. Και οι τρεις τους ήταν πεντάμορφες, μα η Ψυχή ήταν ομορφότερη από τις αδελφές της. Η ακτινοβολία των θέλγητρών της ξεπερνούσε τα ανθρώπινα μέτρα έτσι, που έρχονταν από πολύ μακριά για να την θαυμάσουν και λίγο - λίγο άρχισαν να τη λατρεύουν, σαν μια νέα Αφροδίτη. Οι αδελφές της Ψυχής εύκολα βρήκαν άντρες να παντρευτούν. Η Ψυχή έμενε αγέλαστη, χωρίς μνηστήρα, στο σπίτι του πατέρα της.  Απελπισμένος πια ότι δεν θα την πάντρευε ποτέ ο βασιλιάς, συμβουλεύτηκε το μαντείο, που του έδωσε θλιβερή απάντηση. Όρισε να στολίσουν την κόρη σαν νύφη και να την συνοδεύσουν με πομπή μέχρι το βουνό, κι εκεί να την αφήσουν στην κορφή ενός βράχου. Εκεί θα ερχόταν ένα τέρας να τη βρει, και θα την έπαιρνε μαζί του. Οι γονείς της Ψυχής ήταν απελπισμένοι. Μα δεν μπορούσαν να μην υπακούσουν σ' αυτό που, ολοφάνερα, ήταν το θέλημα των θεών. Και να τι συνέβη:

Η Αφροδίτη, ζηλεύοντας για τις θεϊκές τιμές που πρόσφεραν οι άνθρωποι στην Ψυχή, αποφάσισε να την εκδικηθεί. Πήγε και βρήκε τον γιο της, τον 'Ερωτα και τον πρόσταξε να εμπνεύσει στην Ψυχή έναν παράλογο έρωτα για κάποιον τιποτένιο, για τον πιο ασήμαντο, τον πιο φτωχό, τον πιο άσχημο θνητό. Μα ο Έρως, όταν είδε την κόρη, την ερωτεύθηκε ο ίδιος και πήρε τα μέτρα του, για να την κάνει δική του. Έτσι η Ψυχή, όταν πια την άφησαν οι δικοί της, και το πλήθος που την είχε συνοδεύσει, ανεβασμένη στην κορφή του βράχου, δεν είδε να έρχεται το σιχαμερό τέρας, που φοβόταν. Αντί για κείνο, η πνοή του Ζέφυρου την πήρε απαλά και την πήγε έως την άκρη μιας κοιλάδας,  όπου με μύριες προφυλάξεις την ακούμπησε πάνω στο ανθισμένο χορτάρι. Εξαντλημένη από τις συγκινήσεις η Ψυχή αποκοιμήθηκε  κι όταν ξύπνησε είδε, ότι βρισκόταν μέσα σ' ένα μαγευτικό περιβόλι κι ότι μπροστά της υψωνόταν ένα ανάκτορο, που οι τοίχοι του ήταν ντυμένοι με χρυσάφι. Οι πόρτες του παλατιού ήταν ορθάνοιχτες. Κανείς δεν ήταν μέσα, εκείνη όμως, περίεργη, μπήκε.

Την υποδέχτηκαν όχι όντα με σάρκα, αλλά φωνές, που την καλωσόριζαν, την καλούσαν να λουστεί και να καθίσει στο τραπέζι, που βρέθηκε γεμάτο με τα πιο ορεκτικά φαγητά. Στο μεταξύ άλλες φωνές τραγουδούσαν και διάφορα όργανα σκόρπιζαν  την αρμονική τους μελωδία. Όταν τελείωσε το φαγητό, οι απρόσωπες φωνές πάντα, την οδήγησαν μέσα σε μια κάμαρα, όπου βρισκόταν ένα κρεβάτι έτοιμο, στρωμένο.

Η Ψυχή ξάπλωσε στο κρεβάτι κι όταν έγινε απόλυτο σκοτάδι, ένοιωσε δίπλα της την παρουσία κάποιου: ήταν ο άντρας που ανάφερε ο χρησμός, μα της Ψυχής δεν της φάνηκε τόσο τερατώδης ούτε τόσο φοβερός, όσο τον φοβόταν, μ' όλο που δεν τον έβλεπε καθόλου.Την άλλη μέρα, πριν να φέξει, ο άντρας χάθηκε από δίπλα της, κι όταν προχώρησε η μέρα το θαύμα ξανάρχισε. Υπηρέτριες, που δεν φαίνονταν, υπηρετούσαν την Ψυχή, της πρόσφεραν μύριες διασκεδάσεις και το βράδυ ο άντρας της ήρθε κι αυτός. Πέρασαν πολλές μέρες μ' αυτόν τον τρόπο και η Ψυχή συνήθιζε σιγά - σιγά στα καινούρια πράγματα, που την είχαν στην αρχή ξαφνιάσει. Η Ψυχή ήταν ευτυχισμένη. Μα στο τέλος άρχισε να νοσταλγεί την οικογένειά της και προπαντός τις αδελφές της, που τις αγαπούσε πολύ. Το είπε στον άντρα της, που άρχισε να της περιγράφει σε ποιους κινδύνους μπορούσε να την μπλέξει αυτή η νοσταλγία. Την προειδοποίησε, ότι η παρουσία των αδελφάδων της μπορούσε να είναι μοιραία. Μα η Ψυχή επέμενε τόσο πολύ, ο άντρας της ήταν τόσο τρυφερός, τόσο αποφασισμένος να της κάνει ότι επιθυμούσε, ώστε στο τέλος συμφώνησε.

Ο Ζέφυρος έφερε στο μαγευτικό παλάτι τις δυο αδελφές της Ψυχής, που έδειξαν αμέσως την πιο μεγάλη ζήλια για την ευτυχία της αδελφής τους. Ο άντρας της ξανάρχισε τις προειδοποιήσεις: αν δεν δοκίμαζε να τον δει ποτέ η Ψυχή, αν ζούσε την ευτυχία της, χωρίς να παρασυρθεί από την περιέργεια της, η ευτυχία θα κρατούσε. Αλλιώς θα έρχονταν οι πιο μεγάλες συμφορές. Οι αδελφές έκαναν χίλιες δυο ερωτήσεις στην Ψυχή και στο τέλος προσποιήθηκαν, ότι αισθάνονταν γι’αυτήν κάποιους φόβους, που δεν μπορούσαν να τους κρύψουν και υποστήριξαν ότι θα ήταν μία τερατώδης μορφή ο αγαπημένος της. Η Ψυχή επηρεάστηκε, όταν όμως πήρε την λάμπα στα χέρια της, αντί για τέρας αντίκρισε έναν έφηβο με την πιο τέλεια ομορφιά, με δυο φτερούγες διπλωμένες, που το χνούδι τους αναρριγούσε. Αναγνώρισε τον Έρωτα. Και το χέρι της άρχισε να τρέμει τόσο, που μια σταγόνα καυτό λάδι έπεσε πάνω στο κορμί τού κοιμισμένου. Ο Έρως ξύπνησε ξαφνιασμένος, είδε ότι προδόθηκε και μ' ένα μονάχα φτερούγισμα βρέθηκε μακριά από την Ψυχή.

- "Ψυχή", της είπε, "θέλησες να με δεις, ξέρεις ποιος είμαι, τώρα φεύγω, και δεν θα με ξαναδείς ποτέ πια".

Η δύστυχη Ψυχή έκλαψε, λιποθύμησε, μα ο φτερωτός άντρας της ήταν πια μακριά. Τότε αποφάσισε να ψάξει να τον βρει. Πρώτα τιμώρησε τις δυο αδελφές της, που για να πάνε να ξαναβρούν τον Έρωτα (η Ψυχή τούς  είχε πει, πως εκείνος τις ζητούσε κοντά του), ρίχτηκαν βιαστικά από την κορφή του βράχου, όπου συνήθως πήγαινε να τις βρει ο Ζέφυρος και τσακίστηκαν μέσα στο βάραθρο. Ύστερα γύρισε τον κόσμο γυρεύοντας παντού τον Έρωτα. Αλλά καμιά θεότητα δεν αποφάσιζε να πέσει στην οργή της Αφροδίτης, δίνοντάς της πληροφορίες.

Η Αφροδίτη άρχισε να την βασανίζει, ύστερα να της ορίζει διάφορες δοκιμασίες.

Στο μεταξύ ο Έρως ήταν απελπισμένος. Αγαπούσε κι αυτός την Ψυχή και πηγαίνοντας στον Όλυμπο ζήτησε από τον Δία την άδεια να παντρευτεί την θνητή. Ο Δίας συμφώνησε πρόθυμα και η Ψυχή συμφιλιώθηκε με την Αφροδίτη. Από τους έρωτες του Έρωτος και της Ψυχής γεννήθηκε μια κόρη, η Ηδονή.

 

Ο μύθος αναδεικνύει την διαρκή αναζήτηση της Ψυχής για τον δημιουργό Έρωτα, αλλά και την ανάγκη του Έρωτα να ενωθεί με την Ψυχή, στην καθαρότητα και την απόλυτη ομορφιά της. Αλλά αν η Ψυχή δεν έχει εκπαιδευτεί να σεβαστεί την δημιουργική δύναμη του Έρωτα, θα χάσει τα δώρα του. Ωστόσο, ακόμη κι αν αυτό συμβεί, η προσπάθεια της Ψυχής για ένωση δεν σταματά, καθώς διαρκώς θα προσπαθεί να βρει το ταίρι της, για να ολοκληρωθεί.

Κι ο Έρως, παιδί της θείας Ομορφιάς, θα είναι ανολοκλήρωτος δίχως την ομορφιά της Ψυχής.

 

Σχόλια 

 
#1 Λίλιαν Σίμου 28-10-2011 23:03
Αγαπητή φίλη

Λυπάμαι δεν είχα δει νωρίτερα την ερώτησή σας.

Ο Έρως είναι στον χάρτη σας στις 26 Κριού

με εκτίμηση

Λίλιαν Σίμου
Παράθεση
 
 
+1 #2 SANDAY 02-11-2011 13:34
καλημέρα ,
μπορείτε να με ενημερώσετε που βρίσκεται ο ερως ο δικος μου και του φιλου μου?
07/11/1967
11/05/1962
και οι δυο γεννημενοι στην Αθήνα
Ευχαριστώ πολύ
Παράθεση
 
 
#3 Λίλιαν Σίμου 05-11-2011 21:56
Αγαπητά μέλη

SANDAY
Ο Έρως είναι 2 Λέοντα για σας και στον φίλο σας 1η του Ταύρου. Έχετε ισχυρή έλξη από τα δύο αυτά στοιχεία τουλάχιστον.

Μοι2109
Ο Έρως σας είναι 1η του Λέοντα και η Ψυχή είναι 24 Σκορπιού

lizaki pappa
Ο Έρως σας είναι 17 Τοξότη και η Ψυχή είναι 22 Τοξότη
Στον φίλο σας είναι ο ¨Ερως 20 Ιχθύων και η Ψυχή 15 Σκορπιού
Με τον δικό του Έρωτα και τον δικό σας όπως και την Ψυχή σας, έχετε έντονη σύνδεση.

Ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε

με εκτίμηση

Λίλιαν Σίμου
Παράθεση
 
 
#4 Λίλιαν Σίμου 08-11-2011 03:09
Παραθέτοντας Mairoula:
καλημερα μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε που εχω τον ερω και την ψυχη??εχω γεννηθει 17/7/1992..
Ευχαριστω!!!!! :-)


Αγαπητή φίλη

Έχετε τον Έρωτα στις 6 Καρκίνου και την Ψυχή στις 17 Παρθένου

με εκτίμηση

Λίλιαν Σίμου
Παράθεση
 
 
#5 Λίλιαν Σίμου 16-11-2011 23:19
Αγαπητές φίλες

Mairoula: Ο έρως είναι 18 Αιγόκερου και η Ψυχή 13 Διδύμων. Περισσότερο συγκινείστε μέσω της Ψυχής, αλλά και τα αντίθετα ζώδια του Έρωτα, σας δημιουργούν μία έλξη για να συμπληρώσει ο ένας τον άλλο

vasiliki!!!!! Για σας ο Έρως είναι 24 Λέοντα και η Ψυχή 13 Υδροχόου. Ο φίλος σας έχει τον Έρωτα στις 20 Τοξότη μαζί με τον Ουρανό, που σημαίνει έχει κεραυνοβόλους έρωτες και την Ψυχή στις 7 των Διδύμων σε σύνοδο με τον Κρόνο, που σημαίνει πως κρύβει ή περιορίζει την έκφραση των συγκινήσεών του

με εκτίμηση

Λίλιαν Σίμου
Παράθεση
 
 
#6 Λίλιαν Σίμου 07-12-2011 16:30
Αγαπητή amor

Από τα στοιχεία αυτά διαπιστώνεται πως υπάρχει μία αθωότητα στην συγκίνηση που αναπτύσσεται μεταξύ σας, μέσα από μία έντονη έλξη. Μία εφηβική περισσότερο αίσθηση της λαχτάρας του έρωτα. Στην συνέχεια, έχετε και καθαρά αισθησιακή σχέση αλλά και μία προδιάθεση να αναζητάτε το όνειρο, που αν το στηρίζει η πλήρης ανάλυση της συναστρίας σας, θα είναι ένα όμορφο ταξίδι αγάπης και αισθήσεων.

Για να είμαστε σίγουροι, πρέπει να αναλυθεί η συναστρία σας σε όλα τα επίπεδα, οπότε να γνωρίζω καλύτερα τις λεπτομέρειες και πώς αυτό θα προστατευθεί από τις δυσκολίες που μπορεί να προβάλουν σημεία του χαρακτήρα σας. Κάτι τέτοιο μπορούμε να το δούμε αναλυτικά είτε στην τηλεφωνική μου γραμμή μετά από συνεννόηση, για να έχω μελετήσει κάθε τι, είτε σε μία συνεδρία.

Η έλξη όντως είναι ιδιαίτερη, ευαίσθητη και ερωτική παράλληλα. Πιστεύω το αισθάνεστε ήδη

σας ευχαριστώ για την συμμετοχή σας στο άρθρο μου

με εκτίμηση

Λίλιαν Σίμου
Παράθεση
 
 
#7 Λίλιαν Σίμου 08-12-2011 13:43
Αγαπητή μου Olga Papa

Εκείνο που προσφέρει έλξη ιδιαίτερη και σας φέρνει κοντά είναι η έλξη μέσω της συγκίνησης της ψυχής, όπου εκείνος βρίσκει σε σας περισσότερα στοιχεία επαφής και εσείς εμπνέεστε από την παιδικότητα που εκφράζει. Δηλαδή η Ψυχή η δική σας και η δική του.

με εκτίμηση

Λίλιαν Σίμου
Παράθεση
 
 
#8 Λίλιαν Σίμου 08-12-2011 15:32
Αγαπητή μου φίλη liza-λεων

Πιστεύω πως διεγείρετε ερωτικά και δημιουργείτε πρωτόγνωρη συγκίνηση στην αγνή πτυχή της ψυχής του.. Η έλξη είναι δυνατή μέσω του δικού σας ερωτικού στοιχείου προς τον εσωτερικό του κόσμο. Αυτά είναι πιο έντονα για να σας φέρουν κοντά. Το τετράγωνο δηλαδή του Έρωτά σας προς τον Ψυχή του που είναι αρκετά εγκρατής. Δέσιμο υπάρχει γιατί του ανάβετε μία σπίθα. Αλλά για μέλλον και μονιμότητα, πρέπει να δούμε όλη την συναστρία στο εύρος της.

με εκτίμηση

Λίλιαν Σίμου
Παράθεση
 
 
+1 #9 σκορπινουλα77 09-12-2011 12:55
καλημερα κ.Λιλιαν...συγχαρητηρια για την στηλη σας...θα ηθελα να μαθω που εχω ερως και ψυχη εγω και ο φιλος μου και τι σημαινει αυτο για την μεταξυ μας σχεση...εγω εχω γεννηθει 7/11/1982 και αυτος 19/10/1978.ευχαριστω παρα πολυ!
Παράθεση
 
 
+1 #10 geozom 11-12-2011 19:51
που βρισκεται ο αστεροειδης ψυχη στο ωροσκοπιο μου;εχω γεννηθει στην καλαματα στις 5/5/1988 13:00
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση